A Demokratikus Koalíció (DK) a havi pár ezer forintos tandíjat, többkulcsos jövedelemadó-rendszer bevezetését és a "büntető jellegű" bankadó eltörlését támogatja - közölte Gyurcsány Ferenc pártelnök, független parlamenti képviselő kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Gyurcsány azt reméli, ha nem is szeptemberre, de jövő év elejére megvalósul az ellenzéki koalíciókötési megállapodás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ferencem ! Te már voltál miniszterelnök kétszer is. Mi a f@szért nem kormányoztál akkor úgy, hogy még ma is hivatalban legyél? Miért engedted ennek a fideszes csürhének, hogy majmot csináljanak belőled megválasztott miniszterelnökként? A 2010-et nem a fidesz nyerte meg 2/3-al, hanem te buktad el annyival , mert azok a szerencsétlenek nem a fideszre szavaztak, hanem ellened. Legnagyobb dobásod az volt, hogy a 2006-os vitán szarrá verted ezt a felcsúti tahót, de utána hagytad, hogy szart csináljanak belőled. Akkor lesztek újra győzelmi esélyesek a baloldalon, ha ebből a kis f@sz törpéből ti is szart csináltok 2014-ég. Legalább akkorát, mint ez belőled csinált. Szerintem vissza kellene vonuljál a politikából. Nem hiányzik ez neked, meg te sem hiányzol az országnak. Éljél békében visszavonultan. Hidd el mindenkinek ez lenne a jó. Elsősorban neked.
lbs
Viszont igen sokan vannak azok akik nyiltan bevallják esetleg a pokolba is kívánják a tülökorrút, meg az utcai hisztizésre szakosodott bandáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.