Döntést megalapozó anyagnak tartja, ezért nem adja ki a kormány, hogy mely országokból és pontosan hányan kértek, illetve kaptak magyar állampolgárságot az elmúlt két évben. A hvg.hu hiába kérte az adatokat arról is, hogy hány kérelmet és milyen indokkal utasítottak el. Bírósághoz fordulunk az álláspontunk szerint közérdekű adatokért.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Majd megkérdezzük az Irénkét ott a határon, ő mindíg őrjáratban van:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
swastika666
Gondolom sok héber nyelvű van közöttük.
bretagne
Valószínű, hogy Ázsiából. Gondolom, az ázsiai utazó követünk azért jár annyit oda, hogy toborozzon.
Nakimaga
A "különleges kettős állampolgár" ügyosztály Fidesz billoggal ,szavazni szeretne a mi jövőnkről !:)
gazdag dezső
Szerintem sok-sok Kinai,mert azokat látni már nem a bádogkalyibában,hanem szép impozáns divatházakban árul a legtöbbje,és nagy Mercivel,BMW-vel járnak!!De legalább ügyesek,és dolgoznak,csak hogy adóznak???Az országot elhagyó sok-sok Magyar helyett bejönnek a Kínaiak,Román cigányok,Arabok,Négerek,és őket majd segíti az állam közpénzen!!A becsületes Magyar kimegy innen, ha teheti,mert itt már semmi élet a magyarság legtöbbjének!!Kivéve az a felső 10-20 ezer/képviselők,kormánytagok,és a rokonok/
bundi
@swastika666: vajdaságból, ukrajnából, és a legtöbben erdélyből. de csak a papír kell nekik, mivel ők a schengeni övezeten kívülről vannak, és így nem tudnak az unióban dolgozni, csak korlátozásokkal. mások meg a szoc ellátás miatt, (lásd ukrán nyugdíjas turizmus). tehát a munkahelyeket nem kell félteni tőlük, csak plusz kiadásokkal járnak. no meg jó hírünket viszik az új állampolgárok (merdzsós bodzaszedők szedegetik a házak elől a használható dolgokat leyton-ban is, erős román tájszólással, de magyar igazolvánnyal)
mert ugye ez nem számít, senkinek. előbb utóbb london is ugyanúgy bezárja a kapuit, mint kanada a magyarok előtt.
Körömpiszok
Hát igen ez a legnagyobb félelemem, hogy ez a joly yoker a pakliban a választásoknál.
Nekik ugyanis elég levélben szavazni.
Fidesz hirdtés:
"A 2014. évben keresünk levélíráshoz, idegen nyelven jól beszélő diákokat. Önéletrajzokat a [email protected], jelige: "2014. évi választás bizalmas levelezés""

Ezt végig gondolta valaki? Ki fogja ezt kontrollálni? Hogy lesz ez ellenőrizhető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.