Döntést megalapozó anyagnak tartja, ezért nem adja ki a kormány, hogy mely országokból és pontosan hányan kértek, illetve kaptak magyar állampolgárságot az elmúlt két évben. A hvg.hu hiába kérte az adatokat arról is, hogy hány kérelmet és milyen indokkal utasítottak el. Bírósághoz fordulunk az álláspontunk szerint közérdekű adatokért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
elég nagy gáz az országalapító kedves vezetőnek, mikor szembesülnie kell azzal, hogy az erdélyi magyarok csak azért kérik ezt, hogy angliában mondjuk dolgozni tudjanak, mert így nem kell románként rohangálni állandóan ideiglenes nin-ért. (megjegyzem még olyanok is így vannak itt kint,újmagyar állampolgárként akik jóformán egy kukkot sem tudnak magyarul. de a statisztikát szépen javítják)
kkalman
Ezek már mindentől félnek. Félnek az ellenzéktől, a néptől, nem utolsó sorban a közérdekű adatoktól.
Vagy azok az adatok nem is valósak, amiket kiszivárogtattak? Akkor előbb-utóbb ismét bebizonyosodik, hogy hazudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.