John Brockman, az Edge.org amerikai tudományos szalon vezetőjének legutóbbi kérdésére fűzi fel e heti publicisztikáját Matolcsy György: mi az, ami mindenkit jobb döntésekhez segít? A nemzetgazdasági...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Matolcsi avval játszon amivel egyidős!!!Ugyis ö a nemzet himvesszeje!!!
vukkocska
@dr. prédikátor: na, elvetted, amit akartam írni. Vegye elő, és játsszon azzal. Saját fejét láthatja benne. Azért elolvastam a cikket is, a "mi lenne, ha" az egész. De hogy mi legyen, arról egy szó sincs. Elmeháborodott.
nemkati
"Senki sem veszítene azon, ha az állam visszaszerezné a hibásan eladott belföldi monopóliumokat: a befektetőknek már sokszor megtérült és megelőznék későbbi veszteségeiket."
Ez a pasi nem komplett. Ha a befektetők megelőznék későbbi veszteségeiket mert az állam visszaszerzi tőlük a befektetést, akkor a későbbi veszteségek az államé lesznek. Legalábbis ez a mondat ezt jelenti.
De úgy egyébként is ennek a szörnynek minden megszólalása és minden tette katasztrófa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.