Miskolcról február 4-én indul a menet. A résztvevők egy tükröt visznek magukkal, azt a miniszterelnöknek szánják. Ha Orbán Viktor belenéz a tükörbe, és látja milyen ember is valójában, vonja le a következtetést, vegyen példát Schmitt Pálról, és mondjon le, magyarázta a szervező. Gúr Nándor, az MSZP alelnöke közölte: ő is elindul a menettel. Szerinte nem teljesült a kormány és a miniszterelnök ígérete a munkahelyteremtésről és a közbiztonsági javításáról, a radikális adócsökkentés pedig csak a tehetősebbeknek kedvezett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Tudod az az érdekes, hogy mostanság a túlnyomó többség letagadja, hogy ezekre szavazott, mégis 2/3-ot kaptak ezek a nyüvek.
kacsa0707
Körülbelül Gúr Nándor menetelése olyan mint nemzetünk Ferikéjének bohóckodása az a parlament előtti "éhség sztrájkja" idején.
Bealhatnának közmunkásnak, akkor legalább csinálnak valami hasznosat is, és érdemeiknek megfelelő fizetést kapnának.
marlin
@profon: Ő nem, csak az "agyrágóbogár"!! :))
Rézangyal
@Dr.luigilongo60: Az a helyzet, hogy engem kétségek gyötörnek ezzel a 2/3-al kapcsolatban. Nemcsak a közismert számok miatt, hanem mert ki az, aki ellenőrizte a szavazatokat. Tényleg megvolt az egyharmadnyi szavazó 2/3-a? Nem hiszem, csak ha a saját szememmel látom.
Rövid eset: Idős gondozottjaimnál voltam, amikor éppen az ajánló szelvényeket akarták kitölteni. Ifjú fidesznyik rokony felajánlotta segítségét az idős szüléknek. Kire akarnak szavazni, mama? Jobbikra. Ifjú rokony szemrebbenés nélkül beírta Fidesz. Mindezt a szemem láttára. Akkor?
profon
@marlin: Nem csak az, de a vízkő is veszélyes a fejben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.