A hatodrendű vádlott szerint Puch László cége is kapcsolatban állt a BKV Zrt.-vel - mondta a Hagyó-per egyik vádlottja, H. Éva a nyomozati vallomásában, amelyet a hagyó-per tárgyalásán ismertettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Nem is értem miért is nem csodálkozom ezen.Ha még mindig nem világos, itt a pártfinanszírozások két abszolut illetékese Simicska és Puch.Mindketten mindent megtettek, hogy a saját pártjuk kampányához elég legyen a pénz. Milliárdokról van szó. Most úgy látszik, Simicska már biztosítani tudja a kampányhoz szükséges pénzt. Mind a negatív, lejárató kampányra, mind a CÖF . rendezvényeire, mind pedig a kampányban résztvevők díjazására. Puchék most nehéz helyzetben lehetnek, mert a korábbi források kiapadtak.Ha a pártfinanszírozás költségvetése lesz a meghatározó, akkor a harc már eldöntöttnek tekinthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.