Egy kutatás szerint a magyarok fele pozitívan ítéli meg a paraszolvenciát, és szükségesnek tartják ahhoz, hogy jobb orvosi ellátást kapjanak.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Én is ragaszkodom a hálapénzhez !!! Mégsem ad a doki sohasem :)) . Hiába mondom neki , addig nem vizsgálhat meg míg nem villan a zsé :) .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
@Mobil123: Köszönöm, de sajnos nap nap után erre ébredek :(
Mobil123
@bosszants:Én már azt is nehezen, de általában inkább nem vilselem el, ha a lányomat bántják. De a Te tragédiádba biztos beleörülnék. Fogad /fogadjátok részvétem.:-(
bundi
hát az emberek pozitívan itélik meg a halálbüntetést, az elektrosokkot, és egyéb nyalánkságokat is, amíg csak másokról van szó, de ha a gyerek, vagy szülő kerülne ilyen helyzetbe, egyből más lenne a leányzó fekvése
human
Először is tisztelet minden orvosnak, aki nem követeli meg a hálapénzt, főleg előre nem. Sajnos sok a negatív példa. Megtörtént, hogy "Köszönöm már ittam kávét!" mondat hagyta el a száját a dokinak. Tehát a beteg adott és nem volt neki elég. Ezek a gennyes részei az orvostudománynak. Nemrég írta valaki, hogy a doki eltette a műtét után a hálapénzt, csak (talán mert nem tudta) a hozzátartozó ez után tudta meg, hogy szerette a műtét másnapján meghalt. Ezektől a gennyládáktól sem a mi sem tisztességes munkatársai nem tudnak megszabadulni, mert orvoshiány van. A hálapénz sajnos lehet, hogy a dokinál tovább nem jut, azaz csak ő teszi zsebre. Pedig a műtéten még számtalan ember segédkezik. Ha az állam továbbra is szemet huny a hálapénz felett, akkor egy igazságtalan elosztást támogat. A vizitdíj tényleg jó dolog volt. A dokik minőségibb szolgáltatást tudtak nyújtani belőle. A korlátolt populista FIDESZ ezt is elkaszálta. Sajnos most sem látnak tovább az orruk hegyénél.
human
A hálapénzt én csak azért adnám, mert félnék, hogy hanyagul kezelnek és az akár az életembe is kerülhet, vagy lerokkanok. Gyakorlatilag megzsarolnak. Ha nem fizetsz, majd fizeted a temetésed vagy a gyógyszereket életed végéig.
human
Itt szépen kivesézik a hálapénzt. Jó kis írás. Rámutatnak, hogy magában a fizetésemelés nem fogja megoldani a problémát.
www.elitmed.hu/folyoiratok/lam/0403/11.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.