Ahhoz már hozzászokott mindenki, hogy a kormány „közgépesít” minden közbeszerzést, de hogy fideszes képviselők is 100 milliókat nyerjenek pályázatokon, az felháborító – ezt Török Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Milliárdokat vitt el a nem létező, állami mobilcég
A családokat meg éhhalálra, vagy megfagyásra ítélte !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
no mercy
Nem tudom miért jó az valakiknek ha kikapcsolják a gázt vagy a villanyt családoknál. Tudom, semmi nincs ingyen, és mindenkinek fizetnie kell mindenért. Vannak akik a saját hibájukból jutottak idáig, vannak akik elvesztették a munkahelyüket, letelt a segély, állást még nem találtak, stb. Ne felejtsük el, itt kicsi gyerekekről is szó van, akik betegek lesznek, fáznak, nem tudnak fürödni, és még lehetne sorolni.Olvasgatom ezt a propit, és nem értem sokszor ezt a gyűlöletet embertársaink felé. Lehet hogy bennem van a hiba.
no mercy
@nyanya001: Tudod, szörnyű ez az egész. A szomszédom egy nagyon dolgos és becsületes ember, szépen nevelték a két gyereküket mindig. A múlt héten munka közben leesett a létráról, és valószínűleg többet már nem fog tudni dolgozni. A feleségét 1 hónapja bocsájtották el létszámleépítés miatt, még nem talált munkát azóta. Kifizetem nekik a havi rezsijüket a télen, nehogy megfagyjanak a két gyerekkel. Azt látom hogy mi, akik úgymond jobban élünk, nekünk kell lassan összefogni, mert a kormányok semmit nem törődnek ezekkel az emberekkel, a milliárdok a zsebbe mindenek felett.
nyanya001
@no mercy: Sokszor gondolkodóba esem azon, miért kellet
ilyen körülmények között a MOL t megvenni 500 milliárdért,
most meg az EoN-t.
Az én józan belátásom szerint ebből pénzből azokat a vállalkozásokat kellett volna
megfinanszírozni, akik növelték volna a foglalkoztatottságot, ezért lényegesen több adó folyna be, de nem akarom itt felsorolni mi mindent lehetett volna még ...
A munkanélküliség csak egyre növeli a nyomorúságos helyzetű családokat
ahonnan talán soha többé nem fognak tudni kimászni,
a segélyből eddig sem lehetett megélni de amit most adnak az egyenesen
elképesztő !

Most is, a nagy osztogatások helyett a munkahelyteremtésre kellene
minden erejüket fordítani, nem közmunkára, mert az csak viszi a pénzt de
nem növeli a GDP-t !
no mercy
@nyanya001: Sajnos ezt valamiért nem akarja a kormány belátni, azt gondolják ha most látszat osztogatásba kezdenek majd mindenki hasra esik tőlük. Annyi felesleges dologra mennek el pénzek, hogy az hihetetlen, és ez alól az soha nem lesz mentség hogy "de hát az előző kormány is ennyit költött". Jómagam nem vagyok egyik párt híve sem, végzem a dolgom, amit jól meg is fizetnek, viszont látom a problémákat amiken sürgősen változtatni kellene. Ha így megy minden tovább beláthatatlan következményei lehetnek pár éven belül.
noboza
@tűzróka1939: most már tudom,jó hogy elmondtad hogy jártál, peches vagy.kösz éngem ezek után ne is keressenek.
noboza
@bundi: Kösz, a felbontó részletekért, én is osztok szorzok, mint mások e hazában.Arra mégsem vagyok hajlandó hogy a baloldal uralkodásának,bűneit(mert ugye volt rendesen)semmissé vegyem azzal az indokkal, hogy a mostani kormány ugyanazt teszi,.Mivel,egy pártnak sem vagyok tagja, és híve sem,arra,hívom fel a két tábor szives figyelmét,hogy az emberek,csak a játékszerük ,mint választók ezeknek a politikai vízfejeknek.Azt azért tudd, én hamar megtanultam,hogy jobb távol lenni ezektől, mert felfalnak szülőt ,gyerekeket ellenséggé tesznek barátokat,megosztják a társadalmat,és uralkodnak,----nem velük eggyütt,ahogy hírdetik hanem rajtuk.Én ennek tudatában,olvasok tv-zek kommentelek.És még valamit,,,,,a pénzt én csinálom,nem a pénz engem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.