Magyarország 607 millió eurót lejárat előtt fizetett vissza a 2008-ban felvett IMF-hitelből - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken Kecskeméten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ezekkel a magas kamatú kötvényeinkkel olyan Matolcsy mintha büszke lennék arra, hogy lecserélem a 3%-os hitelemet 5%-ra. Persze ha 5-10 év múlva más fizeti ki akkor tényleg mindegy.
bundi
@coni: hidd el büszke is lenne arra, ha csak 5 százalékosra cserélné.
www.allampapir.hu/
most sírjak, vagy nevessek?
öcsi55
@bundi: Inkább sírjál Barátom én is azt teszem,a most kibocsátott kötvények kamata magasabb a legmagasabb banki kamatnál 9,5%-os ,persze ,hogy veszik ,már akinek van rávaló.Nem tudom kinek olyan kurva jó üzlet a 3%IMF hitelt 9,5%kamatú kötvénnyel törleszteni.Nem beszélve arról,hogy az egy kulcsos jövedelem adó miatt kieső 500 milliárdot is magas kamatú államkötvény kibocsájtással fedezik.Az államadósság meg úgy csökken,hogy közben nő.
Pisti271
A forint meg úgy döntött, hogy gyengül. 297-nél jár az euro árfolyam.
Dr.luigilongo60
Vakulj paraszt, hajrá sufniforradalmárok!
Egyétek, vegyétek a szent szavakat!:-)))
coni
Észhez tér végre a sok bamba magyar és elkapja a grabancát ennek a PEMÁK-olónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.