Két év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék pénteken Kimpián Ildikót, aki a vád szerint egy kecskeméti speciális gyermekintézmény igazgatójaként "dühöngőszobát" alakíttatott ki gyerekek számára. Az ítélet jogerős.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Nem ártana a büntetést kiszabó bírót felkérni, hogy töltsön el - csak két hetet - azoknak a problémás gyermekeknek a társaságában akiknek a szobát kialakíttatta a derék igazgató asszony!
A két hét utáni véleményére lennek kíváncsi..
kukac50
Ezért vonták össze a Kecskeméti juhar utcai iskolát a Kiskőrösi iskolával,hogy mentsék ezt az igazgatónőt! Akit varrónőből neveztek ki igazgatónak és az adófizetők pénzén tanittatták.Végkielégítést kaphasson. A dolgozók tüntetését Bányai Gábor figyelmen kívül hagyta. Feltöltötte közmunkással az intézetet,a szakembereket meg elküldte,akiket a bíróság visszahelyezett. A kiskunhalasi betegverés pszichiátriai otthon igazgatója is érdemelne ennyit,csak örökre el kellett volna tiltani a munkától mind a kettőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.