A közmunkásokat nap mint nap érő megaláztatások ellen emelt szót vasárnapi sajtótájékoztatóján Nyakó István. A Közmunkás Szakszervezettel és a Munkát, Kenyeret, Tisztességes béreket Egyesülettel együtt szervezik az Éhségmenetet, amely nyolc megyéből indul el különböző időpontokban, hogy egyszerre érkezzenek február 11-én a Kossuth térre egy közös demonstrációra.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Golfozni és teniszezni küldené a közmunkásokat a kormány

A minimálbér kétszeresénél magasabb közmunkabérért dolgozó közmunkások nem kérhetnek nyaralási támogatást az Üdülési Alapítvány pályázatán. Az alacsony jövedelmű szerencsések viszont teniszpályát bérelhetnek, lovaglóleckéket vehetnek, horgászhatnak, vízisízhetnek, szaunázhatnak, aquaparkozhatnak, élményfürdőzhetnek, gyógyüdülhetnek, sőt, akár Grill- és Sörfesztiválon, vagy Bioétel- és Borfesztiválon is lazulhatnak állami támogatással.

A program célja, hogy az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók, valamint a pályázóval közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint gyermekei üdülési, pihenési, rekreációs terveit támogassa.

Ám a nagyszerű lehetőségnek van két kisebb, és pár nagyobb szépséghibája:

maria.blog.hu/2013/01/27/golfozni_kuldene_a_kozmunkasokat_a_kormany
kedwes
Reménykedjünk, hogy minden helyre lesz jelentkező, hogy bebizonyosodhasson Pártunkéskormányunk igaza, mely szerint: 47 ezerből meglehet élni, sőt még üdülésre is fussa. Főleg a Köztisztviselőink által bojkottált Balatoni üdülőkbe. Mivel a Köztisztviselőinknek már derogál az adózók pénzét Magyarországon elkölteni.
De ne csodálkozzon az a pár, tehetősebb Közmunkás, - reméljük nincsenek tucatjával - akiknek mégis sikerülne ezt a „sikertörténetbe illő lehetőséget” meglovagolni, amint visszaértek az álomnyaralásból meglátogatja az Adóhatóság, egy aprócska kérdéssel: Miből is tellett erre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.