Visszafizették vagy jótékony célokra fordították a számukra megítélt jutalmakat az érintett önkormányzati vezetők - olvasható a hétfői Magyar Hírlapban. A Magyar Nemzet szerint valamennyi főpolgármester-helyettes jótékony célokra költi a pénzt. Egy somogyi település vezetője viszont megtartotta a pénzt, és inkább kilépett a Fideszből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Tulajdonképpen igaza van. Lelépett a süllyedő hajóról, és vitte, amit talált. Egy kis zsákfaluban ennél többet úgysem lehetne összelopni, úgyhogy innen is látszik, mennyire vehető komolyan a turulvezér, a fickó még búcsúzóul feltartotta neki a "fuck" feliratú táblát, jó nagy, öles betűkkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@percsi: Bocsi, a fentieket Neked szántam.
overdose1
Igy kell csinálni 5 millót kapni a sok milliárdos hiányért nem semmi fidesz módra!
tűzróka1939
Nem lép ki a drága . Most volt a ATV híradóban . Elmondta azt a szöveget amit a cár uraság a kezébe nyomott és minden rendben . Megy a jutalom jótékony célra . Gondolom valamelyik rokon cégéhez . Csak az a szemtelenség háborít fel, hogy szemrebbenés nélkül hazudnak a szemünkbe . Kérdem én tőletek EMBER az ilyen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.