A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc és az MSZP meg akarja fosztani szavazati jogától a határon túli magyarságot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Én nem mentem uszítani Erdélybe, kire szavazzanak és kire ne a szülőföldjükön.
Ha lehetőségem lenne rá, akkor sem avatkoznék Románia belügyeibe.
Elvárom azonban, hogy a saját hazámban csak az szavazhasson, aki annak eredményét a saját bőrén viseli. Az erdélyi magyarok anyagi támogatása az én zsebemből történik, nem? De!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Marhaság.!A határon túli magyarokat normális ember nem tagadja meg.!De szavazati jogot Én sem adnék nekik.!Mert az Ő hazájuk ott van,ott kell élniük és meghalniuk.!!
szaboria1
Azok az erdélyi magyarok akik tényleg magyarnak vallották magukat azok át is költöztek. Nekünk is vannak ott rokonaink de még az állampolgárságot sem kérték. Azt mondják neki az a föld a szülő hazájuk ott élnek és ott is halnak meg. Ja és azt is mondják kész cirkusz amit ott művelnek azért , hogy válasszák a magyar állampolgárságot is.
overdose1
A fidesz ne úgasson mert olyan románoknak is adott állampolgárságot aki soha nem is volt magyar. én enm is tud magyarul beszélni sem :szavazati jogért +segély havonta!
tűzróka1939
Ki a fene ez a potápi árpád ? Tudja valaki ? Még soha sem hallottam a nevét .
szaboria1
@tűzróka1939: Bonyhád polgármestere de ami érdekes 1998 óta koptatja a parlament padját és milyen érdekes eddig nem hallottunk róla, de most úgy néz ki öt is bevetették egy kis gyűlölet beszédre.
tűzróka1939
@szaboria1: Kösz . '98 - óta ? Mi a büdös francot csinált eddig ? 15 évig csak "el volt" a parlamentben !!! Most viszont meg szólalt . De minek ? Hülyeséget én is tudok beszélni . Oszt még sem vagyok "honatya" . Bár ő nem az ! Inkább ORR-bán egyik udvari bolondja . Na csicska tedd fel a csörgős sapkát és menj mondj valami marhaságot !!! A zombiknak úgy is mindegy .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.