Városi legenda csupán, hogy a szolgáltatók hígítják a földgázt, ez túlságosan bonyolult és drága művelet lenne ahhoz, hogy megérje a társaságoknak - állítják szakemberek. Noha nem lehetelen, gyakorlatilag...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Ez mekkora kamu. Az az érdekes, hogy az egyik nap piros, a másik nap kék a láng, és közben nem nyúlt senki a tűzhelyhez.

Még hogy nem éri meg? Állítólag nitrogént kevernek bele.
rokker33
100% hogy kevernek bele valamit és nekik ez bőven megéri!Az én kazánomban narancssárgán ég a tűz de fával működik és elég jó meleg van és trükközni se tudnak mert a fával legfeljebb becsapni tudnak a mennyiséggel ha hagyjuk magunkat a minőség az ugyan olyan jó de a gáznál úgy verik át az embert ahogy akarják!Már pár éve fával tüzelek és kb 150.000 forintból megoldom a fűtést de akkor meleg van!
miazero
Majd felolvasom ezt a cikket a konvektornak mielőtt elalszik.
Mobil123
"A gázrózsa elszíneződését többnyire beállítási pontatlanság,"- Ja te marharépa. Amikor vasárnap oda teszem a húslevest főni, előtte elállítgatom a rózsát, hogy mikor takarékra teszem a lángot akkor el is aludjon a fazék alatt a láng, és ne hogy ebédre kész legyen a leves.
bosszants
BME-től lehet bérelni hiteles gázkromatográfot!
Azt a bíróság elfogadja hiteltérdemlő bizonyítéknak.
Tehát bérelsz, egy hónap után perelsz és a szolgáltató fizet mindent!
Ehhez kellene összefogni nem itt hisztizni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.