Jogerőssé vált a holokauszttagadásért kiszabott első büntetőítélet, amely Magyarországon merőben szokatlan szankciót is alkalmaz az elkövetővel szemben: a bíróság előírta, hogy a férfi legalább háromszor látogasson el a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján foglalja össze gondolatait - írta csütörtöki számában a HVG.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Szabad véleménynyilvánítás esetén azt tagadok, amit jónak látok, akár tetszik ez bizonyos köröknek, akár nem. A holokauszt-tagadás büntetése a szabad véleménynyilvánítás törvénybe foglalt csonkítása, aminek ráadásul semmiféle alapja nincs, mindössze az önsajnáltató ajvékolás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@loboncos: Nem értem, mit akarsz tőlem.
lbs
@horganyember: A világon minden tényt, tudományos állítást lehet és kell vitatni.
Már önmagában is gyanús, ha törvényeket hozatnak különböző országokban azzal kapcsolatban, hogy ezt a témakört ne lehessen kutatni.

A közreadott dokumentumok, visszaemlékezések, az ezzel a témakörrel kapcsolatos irodalom tele van ellentmondásokkal - főleg ha azokat műszaki szemlélettel vizsgálják.

Ennek a korrekt megvitatását betiltani a jog (Nem az igazságszolgáltatás!) eszközeivel gyakorlatilag beismerése annak, hogy annak idején a valóságos történések lényegesen másképpen zajlottak, mint amit egyesek ezekről a dolgokról állítanak!
SwordFish
Amilyen a választási törvény , sanszos egy Fidesz-MSZP-E2014 nagykoalíció.

Névleg már amúgy is létrejött, amikor tavaly december 2-án Rogán , Meseházy és Bajnai
együtt rettegtek.

Szép új világ, ezúttal nem Aldous Huxley , hanem a magyar politikai elit tálalásában!
lbs
Van is! Elég csak a sokat nyomorgatott palesztin lakosságra gondolni...
lbs
@Zsoel: Ha csak kisiskolás számtan segítségével is utána számolunk a holo irodalomban megadott adatoknak, akkor egészen érdekes következtetésekre lehet jutni.
Ezek ismeretében nem is csodálom, hogy igyekeznek minél több országban a törvénykezésen áterőltetni a holo törvényt.

Kíváncsi leszek, hogy mikor fogják kezdeményezni, hogy kötelező legyen szeretni is a holo témában érintett etnikumokhoz tartozókat - függetlenül a viselkedésüktől, szokásaiktól...
Aki meg ennek ellenére nem fogja ezt tenni (Csak a súlyosan perverzeknél lehetne ebben az ügyben pozitív hozzáállásra számítani...) , annak - a szokásos címkézésen kívül milyen szankciók kirovását akarják majd javasolni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.