Jogerőssé vált a holokauszttagadásért kiszabott első büntetőítélet, amely Magyarországon szokatlan szankciót is alkalmaz az elkövetővel szemben: a bíróság előírta, hogy a férfi legalább háromszor látogasson el a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján foglalja össze gondolatait - írta csütörtöki számában a HVG.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

swastika666
Nem is értem miért nem lehet tagadni a holokausztot, szerintem egy német tábor a második világháború idején semmivel sem volt kegyetlenebb mint egy Japán, vagy akár orosz hadifogoly tábor. Mindegyikben kegyetlenül bántak a foglyokkal. Vagy gondoljunk csak bele abba hogy, még az ötvenes években a négereknek mit kellett megélniük az USA-ban. Érdekes mód sem az oroszokat sem a Japánokat senki nem ítéli el és nem kell bűnbocsánatot tartaniuk. Sajnos a győztesek írják a történelmet és úgy hamisítják azt ahogy nekik az érdekük.
Nem az a kérdés elhiszem vagy sem, hanem az hogy kiérdemli e a tisztelete egy terrorista, cionista rezsim. Szóval nálam Izrael már átesett a ló másik felére. Szánalmat és nem együttérzést érzek irántuk a háború utáni elkövetett bűneik miatt.
Itt a Palesztin és más népek ellen elkövetett cionista köztörvényes és háborús bűncselekményei miatt. A végén pedig, semmi lelkiismeret furdalásom nincs a múlt bűnei miatt. A zsidók a kollektív bűnösség elvét akarják mások nyakába varrni.
kerék
Úgy hallottam, hogy szabad véleménynyilvánítás van...akkor tévedtem :/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.