A sánta kutyát hamarabb utolérik, mint a feledékeny vagy hazudós parlamenti képviselőt. Nem szokott következménye lenni annak, ha valami gyanúsan nem stimmel a bevallással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha nem összehasonlítható az előző évivel, meg az azt megelőzővel, akkor semmi értelme az egész vagyonnyilatkozatnak. Porhintés az egész. Arra jó csak, hogy tudjunk min rágódni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A nagyokat nem vizsgálják elég ha a kicsiket büntetik azoknak nincs befolyásuk sem pénzük nokiás dobozba rakni.
entero
@Horizont: Jó az eszmefuttatásod, viszont annyit még hozzáfűznék, hogy él kis hazánkban nagyon sok csóró, minimálbéres vállalkozó, akik valami csuda folytán palotában laknak, évente kocsit cserélnek, mégsem tűnik fel a NAV - nak. Azt gondolom tudod, ha valaki, akkor én nem vagyok irigy senkire, sőt, de amikor tudom hogy én úgy élek jól, hogy mindent befizetek, adót, járulékokat az egész üzem után, akkor jó lenne ha ezen embereknek kicsit a körmeire koppintanának már végre. Az adócsalást nagyon utálom, akár kicsiben, akár nagyban.
kkalman
Ha nem összehasonlítható az előző évivel, meg az azt megelőzővel, akkor semmi értelme az egész vagyonnyilatkozatnak. Porhintés az egész. Arra jó csak, hogy tudjunk min rágódni.
musicnummer1
Azért én kiváncsi lennék a Schleimgetzy Gabika ( kuszafogu öregecske szökének)RÈSZLETES vagyonnyilatkozatára ( is )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.