Tiffán Zsoltnak, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes elnökének hívei Vajszlón "alázták" a kiskeresetű, és a munkát kereső embereket. A településre érkező éhségmenetet "álságos módon" szalonnával és kenyérrel várták. A szocialista párt szerint ezzel megalázó stílusban azt üzenték: ”egyetek, ha éhesek vagytok!”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Tapló, sötét, fidióta banda!
Nem szégyellik a mocskos pofájukat?

Viccet csinálni mások nyomorából?
Ez jellemző a fitymáreszes sötétlekű ökrökre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@kkalman: sajna egyet tudok érteni veled, én is emiatt írogatok londonból. mert ugye azért nem akartam nagyon elszakadni magyarországtól sem, és köztudottan ez a második legnagyobb magyar város, budapest után.
Dr.luigilongo60
@loboncos: Erős a gyanúm, hogy kamerák hiányában a polgi nem úszta volna meg 8 napon belülivel ezt a cinikus akciót.
a Pepita
@Dr.luigilongo60: Nekem is megfordult a fejemben, hogy a 2006-os meccset akarják újra játszani, aztán majd mutogathatják a bekötött fejű provokátort a köztévének csúfolt szarfolyamban...
entero
@bundi: Mérnöki diplomám van, de ez ne zavarjon.
sóher
Fideszes genyók nektek kellene felvonulni , vissza a sok lóvetátt .a haverotok szépen köpött!lesz még Magyar köztársaság!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.