Ha hiszünk nemzeti hírügynökségünk tudósításának, akkor Orbán Viktor tegnapi moszkvai útjával stratégiai váltás következik be a magyar-orosz kapcsolatokban. Ha hiszünk az MTI-nek, akkor Vlagyimir Putyin elnök finoman és diplomatikusan ugyan, de az elmúlt tíz évet, azaz azt a bizonyos nyolcat bírálta. De nem hittünk az MTI-nek, mert Putyin nem kispályás játékos, nem követ el ilyen diplomáciai bakit.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
A fütyeszes szócsövek hazudnak de hogy ezt az MTI is megteszi, az felháborító.
Az MNO, Rémhír tv és a többiektől már megszoktuk.
DR Eric CARTMEN
A hiteles hírek szerint a püffedt pávatáncossal 15 percet tárgyalt Putyin. Hogy is történt régebben?? Gyurcsányt feleségestűl vacsorára hívta meg a házába. Úgy látszik az alcsúti kocsmai stílusra nem vevő . Ő SEM !! Az IMF is már másnap kiadott egy közleményt, hogy a"tárgyalásokon" szó se volt arról amit OV állít. Lefordítva: megint hazudott. Erről se nagyon írt a "hiteles" MTI.
GeoCravker
Me' mindég a zinternettel van baj. Már megint csak fogták, és megnézték az eredetit a neten. Fúj!
csikknorisz
@GeoCravker: Én az MTI híreknél már régóta ezt teszem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.