A Jobbik javaslata szerint a segélyek megvonása három évig tartana. Mint a leendő kérdésből is kiderül, a juttatások megvonását leginkább az erőszakos bűncselekmények elkövetése okozhatná, amennyiben azt a család 18 éven aluli tagja követi el – hozta nyilvánosságra a párt népszavazási kezdeményezésének részleteit Sneider Tamás alelnök pénteki sajtótájékoztatóján. A népszavazási íven a következő kérdés szerepelne: "Egyetért-e Ön azzal, hogy ne részesüljön foglalkoztatást helyettesítő támogatásban, rendszeres szociális segélyben, vagy átmeneti segélyben az a személy, akivel a közös háztartásban élő, 18. életévét be nem töltött, a nevelése, gondozása, felügyelete alatt álló személy jogerősen megállapítottan emberölést, testi sértést, hivatalos személy elleni erőszakot, rablást, zsarolást, vagy önbíráskodást követett el és a bűncselekmény elkövetése miatt vele szemben indult eljárás megszüntetésétől számítva három év még nem telt el?"

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke benyújtotta azt a korábban már bejelentett népszavazási kezdeményezést, miszerint a felelőtlen szülőktől megvonnának egyes szociális juttatásokat.

Elsősorban az a 23 év szélsőliberális politika, ami a bűnözők paradicsomává változtatta Magyarországot, tette szükségessé a párt népszavazási kezdeményezését – szögezte le Sneider."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.