Ismételten a független jelöltek dominálták a januári időközi önkormányzati választásokat. A baloldaliak újabb pofonokba szaladtak bele, míg a kormánypártok egy olyan településen győztek, ahol korábban nem sok babér termett nekik. Gyömrőn egy érvénytelen népszavazást is lebonyolítottak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@Dr.luigilongo60: A kommentekben,mai napon olvastam,csizmás kandur,sorait amit én már egy éve leírtam-,nem nekünk lesz jobb,az oszd meg és uralkodj elve miatt,fennt kell tartani annak a látszatát,miszerint értünk élnek.Egymást megesszük,ők pedig sokszor egymással is biznicelnek, amit ma lobbinak becéznek.Fölösleges,versenyt generálnunk,az ügyben,hogy miként,került országunk,a lenullázás szintjére, kik idézték elő ugysem lesz bántódásuk.Ebben az országban,nem csak az Anti-lop,hanem mindenki.Kivétel a polgárok, mert azokra azonnal alkalmazzák az írott,és íratlan törvényeiket.
Dr.luigilongo60
@noboza: Nem egészen értek veled egyet abban, hogy csak a politikusok a hibásak mindenért.
Az egyszerű polgárok milliói loptak, csaltak, hazudtak ám rendesen, csak körül kell nézni az ember közvetlen környezetében.
Az állam megkárosítása nálunk már sporttá vált.A politikusok meg hagyták, ennyi az ő felelősségük ebben.
Bástya Elvtárs
Igen, pávatánc már 25 éve! Nem unjuk még?
Nekem már nem megy a disztingválás...
outsider
@Dr.luigilongo60: Én speciel hallottam olyanról is, hogy a politikusok meghagyták a "körmailben" értesítetteknek, csaljanak már egy kis adót (és úgy is történt), ez is az ő felelőségük. (fideszmaffia:)
noboza
@Dr.luigilongo60: Tulzás a számadat,de én is azt írtam.
Ám ha a főnök nem lop,a beosztott sem mer.Csak annyi a hiba van aki teheti, és ha megfogják hajuk szála sem görbül.Na,az ide bekerülésért folyik, a lassan polgárháboruba torkolló küzdelem,nemtelen eszközökkel.A politika lehetősége, bármilyen,háboru megvívása,más eszközökkel melyek oldalain,az egyiken te, a másikon én állok.Hiszed vagy sem, én nnek a felismeréséért emelek szót.
Dr.luigilongo60
@outsider: Való igaz, hogy fütyeszék emleték profi szintre ezt a társasjátékot, ráadásul úgy, hogy saját bűneiket is igyekeznek ráfogni ellenfeleikre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.