Elindult Gyulán a Békemenet. A Kossuth teret megtöltik a békemenet szimpatizánsai – jelentette a Hír Televízió tudósítója a városból, ahol ezzel egy időben háromnapos frakcióülést tart a Fidesz–KDNP. Az ülés legfőbb témája a rezsicsökkentés lesz, valamint szóba kerül a tavaszi jogalkotási menetrend.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@nahát: Édes végtelenül korlátolt, szerencsétlen barátom! Gondolom az elkúrt szóval Gyurcsány miniszterelnök úrra és az öszödi beszédre utalsz. Nos ha valamit idézel azért illett volna utánanézni, mit is jelent .ha kicsike is lenne odafent neked, nem a központból kiadott közleményeket ismételgetnéd agyatlan mód, hanem elolvastad volna az ominózus beszédet. Mondjuk nem annyira nehéz , szerintem a megértése még Neked is menne. Ugyanakkor elég hosszú, úgyhogy áll a zászló, hogy mire az egyik oldalt elolvasod a másikat már el is felejtenéd. Megszorításról írsz. Te tényleg annyira gyengén bútorozott vagy, hogy elhiszed, hogy a különböző "kiigazító csomagok" nem megszorítások?
De nem akarlak meggyőzni, mert légüres térben nincs tűz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@KöBüKi: 2014 - ben majd megkapod a választ...
entero
@Dr. Felipe: Az éhségmenetben szerinted hányan hugyoztak be útközben...? Viselkedj, habár tudom, ez a baloldalnak nehezen megy.
Dr. Felipe
@entero: Én nem tudom mert nem voltam ott de a hugyosbékamenet párszor már körbehugyozta Budapestet. Viselkedésről meg nem gondolnám hogy pont a törő zúzó jobboldalról kellene példát venni.
musicnummer1
@Horizont: Figyelj @entero:Horizontra, Téged mindig csak jóra intett, mi sem akarunk rosszat Neked...de már annyi kommentelönél " kihuztad a gyufát"...figyelj a szegényre is...bármilyen gazdagok vagyunk, de a sosrnak nem dirigálhatunk...a sirba meg nem viszünk semmit, csak magunkat, a testünket-lelkünket !!!a politika meg olyan lesz, akit a nép 100%"-ban megszavaz...
gibgab
@nahát: Csak az orrodig látsz. Nem túl nagy perspektíva!
kukac50
A Békemeneteseknek adnék 47 ezer forintot,hogy éljenek meg ennyiből havonta!
A jó édes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.