Gyurcsány Ferenc a Facebookon kommentálta a Magyar Nemzetben megjelent egész oldalas hirdetést, amely Bajnai Gordonnal együtt ábrázolja a volt szocialista kormányfőt a következő felirattal: "Együtt tették tönkre az országot, ebből egyszer már elég volt". "Hogy miért reklámoznak bennünket sokszor tízmillióért?::))) A fideszes kollégák idegesnek tűnnek... Csak nem félnek a vereségtől?" - kommentálta a Facebookon a Magyar Nemzetben megjelent, őt és Bajnai Gordont ábrázoló hirdetést Gyurcsány Ferenc. "Szerintem még több Gyurcsány és Bajnai képet az utcákra, az újságokba! Nekem tetszenek::)))" - tette hozzá a volt kormányfő.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Igaza van. Ennyi ingyenreklámot még soha senki nem kapott! Orbán irigykedhet!
leszúrt rittberger
Hogyan talicskázzunk pénzt a pártközeli újságoknak című rovatunkat hallották. Ja nem, azok civilek!
tűzróka1939
Bebebeee , nekem szamaram van- mondá Viktorka . Bebebeee nekem meg eszem-válaszol Ferike :) Valahol ezen a szinten mozog ez a reklámosdi .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.