Budapestre, Szegedre és Pécsre szervez tüntetést hétfőre a Hallgatói Hálózat, miután február 8-án lejár az Emberi Erőforrások Minisztériumának januárban adott ultimátumuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@Manno István: Valóban röhejes volt, ahogyan a szobrokra táblákat akasztgattak.
Ezzel akarták a vélt fontosságukra felhívni a figyelmet. :-)
bundi
@Manno István: @SwordFish: röhöghettek nyugodtan.
kb 5-10 év múlva, ők lesznek azok akik a nyugdíjaitokat, intézik, akiktől ha még dolgoztok a megrendeléseket kapjátok...stb.
akkor is röhögni fogtok?
vagy ők is elmennek az országból, ahol kiröhögték őket, és akkor várhattok arra, hogy ki fogja később a nyugdíjatokat befizetni.
szerintetek akkor is röhelyesek lesznek?
tehát hagy halljam azt a gúnykacajt. HAHAHAHA...
gazdag dezső
Talán igaza van ! 56-ban is az egyetemisták kezdték meg a forradalmat! Már nagyon itt az ideje a sok-sok igazságtalanságok miatt,az ország tönkretétele el adósítása,visszaélések,csalások,elviselhetetlen szegénység sok-sok embernek miközben pénzosztások vannak !Vitézi Dávid ,milliói,és a többiek!Hajrá fiatalok!!
gazdag dezső
Talán igaza van az előttem szólónak!56-ban is az egyetemisták kezdték a forradalmat!!Már elege van az ország többségének a sok-sok igazságtalanságból!Az ország el adósítása , kiárusítása,munkanélküliség,Hajléktalanok,sok-sok igazságtalanságos pénzosztások Vitézi Dávid és a többiek!Egyenlőtlenségek,csalások!
Proli
@gazdag dezső: Mivel Orbán fülkeforradalmat csinált a sétáltatott szavazócédulákkal a mostani ellenforradalom lesz, mint 1956-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.