Nemcsak meghosszabbították a dohánybolt-koncessziós pályázat leadási határidejét, hanem kizárták a tenderből azokat a boltokat, amelyek a bevásárlóközpontokban nyílnának. Sokan adták be így a pályázatukat....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hajduferenc52
@bretagne: már annyirra unalmas ez a nemzetissedés hogy már nem is mondom ki ..a válogon nincsen ilyen őnérzetes nemzet minmt a mienk . .de mi a jó édes annyukra ilyen büszkék azt nem tudon a nagy nemzetui méltoságukkal elmehetnek a sunyi picsába ... nem te hanem ők
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Röviden, újabb kisbolt tulajdonosokat akarnak padlóra fektetni. Gratulálok.
totyika
Aki ezt ki találta az igen csak egy nagy BAROM volt!!Valószinű,hogy valakiknek ez hatalmas bevételt fog hozni!! Majd lehet km-et gyalogolni dohányért,és valakik jót röhögnek ezen!! Szégyen amit művelnek ebben a nagy DEMOKRÁCIÁBAN!!!
wormy
Lovastesóké a nagy befektetés.Azért variálják,hogy nekik kedvezzen minden előírás.Nem elég a CBA.
sugi
Úgy hírlik, hogy a kormány a nyilvános vécék államosítására is törekszik és a jövőben pályázatot ír ki a Nemzeti Vizeldék üzemeltetésére. Még nem tudni, hogy milyen kiegészítő szolgáltatásokra terjed ki a koncesszió.
palika
Csak trafikban legyen kapni dohányterméket, úgy mint régen...sehol máshol...de ott mást nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.