A kormány január elsejei hatállyal már megreformálta a kéményseprési iparágat - mondta az újabb rezsicsökkentési tervekre reagálva a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének elnöke az InfoRádióban. A közműcégeket összefogó Budapesti Városüzemeltetési Központ nem kívánt reagálni az újabb csökkentésről szóló bejelentésre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Az rendben van, hogy kormányunk úgy próbál visszaédelegni a választók kegyeibe, hogy 10 %-os rezsicsökkentő rendeleteket hoz, ami ugyan jó, ha végül 5 %-ra jön ki és az igazán nélkülözőkön megint csak nem sokat segít. Azonban olyan jó volna már konkrét rendeleteket olvasni arról is, hogy minisztereink, képviselőink, politikusaink és az általuk alkalmazott slepp bérezéséből, juttatásaiból is lefaragnak legalább ennyit, hiszen nyilvánvaló, hogy az ő tevékenységük sem nyereséges már jó ideje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.