A hatalmas devizatartalékért kamatot alig kap, de nagyon sok kamatot kifizet az MNB. Ebből akár 150 milliárd forintos vesztesége lehet, ami alááshatja a legfontosabb gazdaságpolitikai célt: kikerülni a túlzottdeficit-eljárás alól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Elkezdték magyrázni a devizatartlék lenyúlását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Pisti271: Előrelátó gyerekek ezek.A tolvajlás pontról-pontra meg van szervezve.
A profi bűnözők sajátja ez.
pityy
Gyönyörű!! Már előre bejelentik, hogy győzelmük esetén ellopják ezt a sok pénzt!! Remélem nem leszünk BIRKÁK, és nem engedjük!!!
coni
Itt a vég. Ha valóban lenyúlják a deviza tartalékokat a befektetők kivonják a pénzüket amíg van rá fedezet és a kormány itt marad pénz nélkül. Az MNB deviza tartaléka BIZTOS papírokban van jelenleg, ugyanolyan tartalékokban mint az összes többi európai banké. Ha nekik megéri, nekünk is. Mióta hatalomra kerültek erre a pénzre fáj a foguk, ezért az egész szabadságharc.
coni
Micsoda véletlen egybeesés, hogy minden lap tele van vele, hogy Simor - aki eddig jól vigyázott az MNB és az ország tartalékára - egy" tisztességtelen gazember", szerintük...

Lehet, Járai jön vissza mert már ő is melegíti ezt a témát. Pont ő aki még MNB elnökként éppen az ellenkezőt sulykolta. Finom egy népségnek adtunk? kétharmadot, ha igaz egyáltalán.
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: Még ,hogy profi de törvényileg támogatott bűnözőkről van szó . Mentelmi joggal . Tehát ha ellopják a MNB vagyonát nem lehet őket felelősségre vonni . Törvény felettiek .
Hellcat
Elő kell készíteni a gaztettet rendesen...Simor lejáratása meg ez a rakás szar amit ide bekamuztak még...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.