Közel ezer pedagógus, oktatási dolgozó vett részt az oktatási tárca épülete előtt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szervezésében az oktatást érintő megszorítások elleni szombat délutáni demonstráción. A tüntetők Hiller István szakminiszter lemondását követelték.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bocs
Az egész kormányt leváltását kellett volna követelniük.
bocs
Már mint a birkák a baloldalon vannak . mindenre rábégetnek. Lehet azok nagyobb támogatást kapnak , hogy megéljenek ?
Evikati
Sarah: Olyan jókat nevetünk, írj még sok ilyen böszmeséget! Jó, hogy neked jó!
Azért vagyunk Európában sereghajtók, mert az utolsó hat évben mindenünket elloptak. Ezt nem lehet Orbán V. nyakába varrni, bármennyire is szeretnék egyesek. Hazudnak folyamatosan, lopnak és eladták a hazát. Azért tudják ezt megtenni, mert ilyen támogatóik vannak mint te és a hozzád hasonlók. A birka effektust pedig pontosan nektek találták ki. Az Európai Unió is megfeddte őket. Mindenki bennünket sajnál a letteket és a bolgárokat. Ennél már csak jobb jöhet, de igazad van, türelmetlenek vagyunk. Én már holnap szeretném a változást!
Zwei
Sarahnak ajánlom:

"Ha valakinek lövése sincs valamihez, annak súgni sem lehet, ez tiszta sor."
Kirsten Boie

Evikata!

tévedsz:D ... ez a "libabaeffektus"!:P ... a sok szerencsétlen gágogó liba, ész nélkül kullog az éppen aktuális vezérgúnár után, miközben csak sarahkodnak:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.