Szombat délután a Millenárison tartja évértékelő beszédét az Együtt 2014 mozgalom vezetője, Bajnai Gordon volt miniszterelnök. Folyamatosan frissülő riportunk a helyszínről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@tűzróka1939: Elég vérszegény eddig, csak üres frázisok tömkelege az egész, de hát végül is csak azt mondja, amit a nép hallani akar. Azért ez a Juhász elvtárs...inkább nem mondok semmit.
Dr.luigilongo60
Persze, hogy hogyan lopták el a libacombot a kisemberek vasárnapi asztaláról Qrbánék.
entero
@tűzróka1939: Persze azt még hozzátenném, hogy mindenki, aki ellenzékben van, eljátssza a megváltó szerepét, egészen a választás megnyeréséig. Utána majd szembesül mindenki a valósággal.
tűzróka1939
@entero: Mondjad nyugodtan . Elő a farbával . Olvassam a kőkemény igazságot .
tűzróka1939
@entero: Miért szerinted ellenzékben nyomort ígérni = győzelem ?
entero
@tűzróka1939: Éppen ezért nevetséges már ez az egész. Eleve az ország nincs olyan helyzetben, hogy ezek a nagy volumenű ígérgetések végre hajthatóak legyenek. Tudomásul kell venni, hogy Magyarországon minden párt először a saját zsebét akarja teletömni, és amennyiben még marad, jöhet a nép is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.