A diákságot képviselő HÖOK ott volt a témát megtárgyaló munkacsoportban, állította Balog, így a miniszter szerint pontosan tudta, hogy alaptörvénybe akarják foglalni a röghöz kötést.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@varirmag: senki sem mondta, hogy a lébecolóknak, feltétlen diplomát kell szerezni, no name szakokon. de aki tanulni akar, és tehetsége van hozzá, az tehesse meg. mert ezzel a törvénnyel a gyereket is kiöntik a vízzel. és a megszerzett értékes diplomával, ne minimálbérért dolgoztassák közmunkában, mert más nincs, hanem. ha a lehetőségei adottak, akkor ott dolgozhasson, ahol megfizetik. múltkor belinkeltem lbs-nek, hogy az unió mennyivel támogatja a magyar egyetemeket. csak a direkt fejlesztési összegek majdnem akkorák mint az állami támogatás. ezenfelül ösztöndíj-támogatást is adnak. ezért mondjuk hülyén adja ki magát, hogy az általuk is finanszírozott képzéseken végzők, csak magyarországon dolgozhatnak.
www.nfu.hu/content/9631
vukkocska
Oszd meg, és uralkodj rajtuk. Ezt tette Balog eddig is. Remélem, a HÖOK-ot ez visszahajtja az eredeti oldalra, a diák-érdekképviseletek közé.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: a HÖOK-ot már megvette a vajda. Nekik már nincs visszaút! Ahogy Gaskónak, Jakabnak, Lezsákéknak, Turiéknak, Semlyénéknek , (és lehetne még sorolni) sem! Ez az ő füstös taktikája, ami eddig mindig bejött!
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: Sajnos így igaz.
Pálinkafőző Rézüst
@Manno István: neked sem ártana némi alap,..alsó tagozat, legalább...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.