A január elején letartóztatott, több milliárd forintos adócsalással gyanúsított győri fémkereskedők közül tizenegynek az előzetes letartóztatását három hónappal meghosszabbította a Győri Járásbíróság, négyet pedig - helyt adva az ügyészi indítványnak - lakhelyelhagyási tilalom elrendelése mellett szabadlábra helyezett - közölte Máté Kinga szóvivő, bíró.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"végrehajtott akció során 19 nagy értékű autót, köztük Bentley-t, Maseratit foglaltak le összesen 230 millió forint értékben, továbbá 62 millió forintnyi készpénzt és ékszereket, a széfekből pedig 6 kilogramm aranyat." + még jónéhány ingatlant !
Tessék mondani , miért nem tünt fel az APEH-nak, a NAV-nak ? Nem 1-2 év alatt "gyüjtögették" össze !
Miért nem tünt fel a helyi jegyzőnek a GR-nek ?? Őket is meg kellene kérdezni !! Miért is kapták a fizetésüket ??
Lehet hogy ha határontúlról nem macerálják a hazai hatóságokat akkor még most sem vették volna észre hogy adóbevallást soha nem készítő,adót, járulékot soha nem fizető milliárdosok még a segélyeket is felveszik ?
Kicsit összekaphatnák már magukat, mert ebben az országban még van jónéhány "győri család"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.