Az Ócsán épülő lakópark nem a bajbajutottak érdekeit szolgálja, hanem ókeresztény gyülekezet formálódik ott, és az egész nem más, csak seftelés - legalábbis a szocialisták álláspontja szerint.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Azértis Moszkva tér
Ez a horribilis áron épített barakk-telep biztos jó üzlet volt valamelyik FIZESS-hűbéresnek ! Abból a pénzből lehetett volna támogatni a családokat akár a lakásukban maradva mint bérlőket vagy átköltöztetve őket egy alacsonyabb rezsijű lakásba ! Nem kellett volna közpénzekből ötszörös áron a semmi közepén barakkokat építeni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ennyiért ahol lakom - frekventáltabb helyeken -
százszor különbet lehet venni !
hallgatag
Ne irigykedjetek, lehet hogy szolgálati lakások lesznek,
esetleg hajláktalanszállók !!! Majd az átadáskor kiderül...
buboska
@hallgatag: Jobb ötletem van!! A megszaporodó alibihajléktanok fideszmutyipályáztatásán résztvevő "47ezer forintos,kecskefarmerek lesznek a győztesek!! De megérne egy budaigyuszis feljelentést és szaglászást,hogy az iszapömlés népi, közel 2miilárdos adományból mennyi landolt Ócsán!! 2014 után kéne tárgysorozatba venni!!
profon
Miért van az ,hogy a normálisabbja ezt már előre látta ?
hallgatag
@buboska: Gondolod, lesz elszámoltatási miniszteri biztos ???
buboska
Csak nem a plagizsóti gründolja ezt is???
Azértis Moszkva tér
Ez a horribilis áron épített barakk-telep biztos jó üzlet volt valamelyik FIZESS-hűbéresnek ! Abból a pénzből lehetett volna támogatni a családokat akár a lakásukban maradva mint bérlőket vagy átköltöztetve őket egy alacsonyabb rezsijű lakásba ! Nem kellett volna közpénzekből ötszörös áron a semmi közepén barakkokat építeni !
profon
@Azértis Moszkva tér: Hát, tömören erről van szó !
loboncos
@buboska: Az adományt régen ellopta a fikusz maximusz,akárki akármit mond.
dubitus
@Horizont: Egy jótanács - ha megengeded (utólagosan...)!
.
Ne tedd tönkre Magad, vedd figyelembe: "Két dolog miatt nem szabad idegeskedni:
#1.: amin lehet változtatni és
#2,: amin nem!"
.
Ezért kell mindenkinek elmenni szavazni még akkor is, ha nem túlzottan szimpatizál egyik "ellenzéki" párttal sem, de a rájuk adott érvényes(!) szavazat a Fidesz %-os arányát csökkenti!
.
Mi még tanultunk amagyar irodalomban:
"Nem elég a jóra várni,
A jót akarni kell.
Nem elég a jót akarni,
de tenni, tenni kell!"
Egy Kréta Rózsa fan se találgason, ez nem Wass, Tormay vagy Nyirő idézet!
massa
igy lehetett aratni ahogy momndta Orbán
Pilóta
Fölmennek az árak Budára, s lejönnek onnan, az ócsai csudára:-)
buboska
@hallgatag: Ha van egy csöppnyi esze a győztes baloldalnak,akkor nem egyet,hanem több kormánybiztost is rászabadít erre a korupt bandára!!
buboska
@profon: Egyszerűen azért,mert a normálisabbja nem tévelyeg narancsos lila ködben!!
buboska
@dubitus: Bizony így igaz!! Már Váci Mihály is tudta,hogy csak a tettek gyümölcsözőek!! A fideszcsuhásoknál meg a duma!!A tetteik rombolnak,pusztítanak!!
buboska
@massa: Meg,hogy "ne mi kapjuk a legtöbbet!!" De ezek inkább ellopják a legtöbbet!!
kkalman
Ezt eddig is lehetett sejteni, sőt tudni.
Már csak azt lenne jó tudni, ki és mikor vonja felelősségre azokat akik kitalálták és megalkották ezt a XXI. sz-i koncentrációs tábort?
sport50
az ilyesmik miatt akarná a kormány,hogy ne legyen nyilvános a közbeszerzési pénzek stb.!!!
buboska
De hol bujkál nagyra becsült barátom,entero@??
dubitus
@buboska: Márpedig ezzel is igazat mondanak!
Nem ők akarják a legtöbbet - a MINDENT akarják!
buboska
@buboska: Már rájöttem hol!! Ukázra vár a Lendvaiban!!
gazdag dezső
Ez valóban elrettentő! Ijesztő! Hogy ilyen létezik!Többszörös ár!Ócsán a pusztában,még ha oda is kellett vezetni a vizet,villanyt,akkor is többszörös ár,és ez egy nagy csalás valaki,vagy valakik javára! Még arra azért kíváncsi lennék hogy a kivitelezőket kifizették-e.Mert az sem divatos ám.Valaki megkapja a jogot,nagy pályáztatással,és kiadja egy alvállalkozónak,aki szintén tovább adja egy alvállalkozónak.A legjobb esetben nem adják tovább,de van olyan hogy az ötödik csinálja meg a munkát,és az előtte levő lenyúlják a pénzt:Akik elvégezték a munkát azok már nem is kapnak semmit:Békásmegyeri híd esete .Ilyenek jellemzőek az országban,és nem is akar senki sem gátat vetni ezeknek a dolgoknak úgy látszik.Valakiknek érdekében áll hogy ez így is maradjon.Szóval így mennek a pénzek magánzsebekbe,a barátoknak,rokonoknak.Olyan emberek nyernek pályázatot akiknek nincs is emberük,mert az már sok problémát okozna,legfeljebb a családtagok vannak bejelentve hogy legyen nyugdíjuk.Végül is az egész nagy csalások sorozata,azért van a gyorsan összedobot felvonulási épületnek,baraknak nevezhető épület Budai villa árában.Az a furcsa hogy ezek nem felenek meg sem a mostani előírásoknak a hőszigetelési követelményeknek,tehát már az engedélyek kiadása is csalással történt.Azországban a korrupciók,csalások sorozatát látjuk mindenfelé!A polgárok pénzén meggazdagodó emberek,nagy terpjárókkal a pesti útcán,akik nem is adják meg az elsőbbséget,mert rájuk ez nem vonatkozik! Hát ilyen az élet ,a nagy plitikai váltás óta!Én nem ilyenre,de sokan mások sem ilyeneket vártak,ezeért kell mennie a kormánynak sürgősen! Csak ki a megfelelő?Van ilyen?
murzika
@gazdag dezső: Ezt hívják nemzeti NAGY lenyúlásnak, röviden nemzeti lopás.
Illene megköszönni a 2.7 birkának akik 1998-2002 közötti orbáncozást ismerve kétharmadot adtak a rablóbandának.
Manno István
Akinek nem tetszik költözzön a Rózsadombra!!!
gazdag dezső
Ha valaki figyelte annak idején amikor a választási hadjárat tartott,akkor tudná,hogy ők ehészen mást igértek!!Homlok egyenest ellenkezőjét,mint amit tesznek! Megvan a szórólap,nagyon vigyázok rá!PONTOKBA VAN SZEDVE! És semmi sem úgy teljesűl mint akkor igérték! Miért?Csak addig kell a szavazó míg a szavazás le nem megy! Nem kell betartani az ígéreteket! Szabad sok millió embernek hazudni!!Lopni a közpénzeket!
samuel
@buboska: Vegye figyelembe,hogy bármilyen szabálytalanságot találnának csak jogi uton lehetne érvényt szerezni,...Ki is a legfőbb ügyész, milyen pártállású. Higgye el a 2/3-os diktatúrával mindent tötvényesíteni lehet.
samuel
@Manno István: Önnek meg ajánlom az elmegyógyintézetet.
buboska
@Manno István: Fején találtad a szöget pityu enki nem mondta,hogy a mutypájázat fideszes nyertesei nem ugródeszkának használják majd az ócsai vittilót!!
jancsik68
@Manno István: Oda nem tud költözni,mert te azt már lefoglaltad.Ez az un újmagyar Fidesz Gulág,vagy Recsk,átnevelő tábor.Entero barátod már ott van,vár rád kezé.ben a Vezired fényképével.Az új névtáblán a település neve Gyulaibégetőfalva.
ujbuda
@dubitus: kb 1 éve EZT ugatom minden helyen!!Csak rajtunk mulik választokon!!2014 remélem a fordulat éve lesz!!
dubitus
@Manno István: Akinek pedig tetszik, véresre tapsolt tenyérrel költözzön Ócsára, vagy költöztesse abba a jóba leszármazottait!
entero
@buboska: Bocsi bubi, éppen a lakópark munkálatait ellenőriztem, és meg is kellett egyeznem az árban a kivitelezővel, ezért nem tudtam válaszolni neked ilyen korán reggel, habár én 50 % - os nyereséget akartam, de ebben még győzködnöm kell egy keveset...:-))
buboska
@entero: Miért van az,hogy mértékadó szakemberek kivétel nélkül méregdrága "beruházásnak" mondják az ócsai lakóparkot?? Ha erre hitelt érdemlően,egyenes választ tudsz adni szereztél egy jó pontot!! Komolyan!!
buboska
@entero: Még valami: Mennyi ft/m2 az ócsai lakóparkban az ár??
buboska
@hallgatag:Azért,mert barátságosan szólítom meg,még nem a barátom!! De neki is,mint mindenki másnak, kijár az alapvető tisztelet!
Manno István
@dubitus: Mit szeretnél, hogy a Parlamentbe költözhes?
Manno István
Ennyi idiótával mint ezen a portálon ritkán lehet alálkozni!! Tisztelet a kevés kivételnek! Hogy ti mekkorát fogtok bukni a következő választáson! Pedid én időben szóltam. De hülye az szenvedjen!!!
kerék
BÁR az elég érdekes, hogy 80 (!!!) házat csináltak meg...6 milliárd forintból.
Ami annyit tesz, hogy 1 ház ára 75 000 000 forint volt.
Nem rossz, ennyiből 7 ház is kijött volna.

Sebaj, gazdag a hülye magyar, vegyük a pénzét és építsünk egy teljesen felesleges lakóparkot hétszeres pénzből!
kerék
@Manno István: Te aztán szóltál, de jövőre, mikor a fidesz bukik, megkereslek és kiröhöglek ahogy kisírt szemekkel kuporogsz majd a sarokban... és még le is köplek, mert ennyit érdemelsz :)
Manno István
@kerék: Ellenkező esetben én fogok neked gratulálni! Sőt én már előre gratulálok neked!! Képzeld el ha a FIDESz MSzP- módjára a választások előtt még egy kicsit osztogat még a kétharmada is meg lesz!!
kerék
@Manno István: Ne nagyon bízz benne. Ha elkezd osztogatni, az is csak töredéke az elvett pénznek..és már senki nem fog nekik bedőlni, mint ahogy az mszp-nek sem.
samuel
@Manno István: Az a szerencse ,hogy kettőnk közűl az egyik HÜLYE de nem én vagyok az. Nem veszi észre mennyi baromságot irkál össze. Olyan mint az a soffőr aki egyedűl szembe megy a forgalommal az autópályán.Természetesen tiszteletben tartom,mert SIMICSKA rég kijelentette " MINDENKINEK ALKOTMÁNYOS JOGA HÜLYÉNEK LENNI. nyugodtan éljen továbbra is az alkotmányos jogával, nem csak a kormány tagoknak szabad
jancsik68
@Manno István: Te meg egy gyulaibégető fideSS birka.
GORGIO12
@buboska: mit jelent az ukazra szo nincs benne a szotarba...
GORGIO12
na mindegy egymast ne szurkaljatok a spadeval...felesleges...
a lenyeg holvan ijenkor a NAVI...az APH...meg nemtudom biztosan de ha a mi cegunk lesz a fugetlen szakmai ertekelo es a beruhazok megrendelok elenorzesevel a mi ugyosztalyunk lesz meg bizva a legfelso birosag altal...hat akkor kicsit komolyabra veszem a hang nemet de mar most elore leszogezem sok fej fog hulni a porban de a fo gonoszokhoz es nyiltan a partjukhoz nem fog elerni se nekunk se mas megbizot szaktanacsadoi cegnek...foleg nem elenoroknek...es meg lesz valogatva az eredmenyrol mit publikalhat a sajto...es mit nem
GORGIO12
@gazdag dezső: hiaba van igazad...hiaba van a tenyek az asztalon...hiaba van minden publikalva...betomik penzel a hianyis godroket...elhalgatjak a fo karosultakat...ajalom figyelmedet es mindenkiet az opuszviaplusz kft e megoldasara az obudai vila negyedel kapcsolatban ot ev per plusz harom ev bizonyitas vegeredmeny dr ... istvan magyarorszag es budapest husz legjobb ugyvedjei koze tartozo szemely elbukta a miliardos beruhazasi pert az ugyben kapcsolatban...nem adtam ki titkot ki nem hiszi enyi adatbol utana jarhat a teljes igazsagnak...hajra idevag a temaban es enek a temanak is ez lesz a sorsa...a kis ember de meg a kozep meretu ember sem tud ezelen SEMIT teni...
Pisti271
@GORGIO12: Ukáz - parancs, utasítás. Orosz eredetű.
dubitus
@Manno István: Az ilyen kérdésed elmeállapotod minősíti!
Különben is, honnan veszed azt, hogy egyáltalán költözni akarok?
Neked kéne valahova az esőerdei benszülött törzshöz költöznöd, ők tisztelik az olyanokat, mint te!
.
Te egy rosszindulató troll vagy, aki abban éli ki magát, hogy másokat felbosszantson.
Engem nem fogsz, mert a legvékonyabb idegszálam is olyan vastag, mint a combom, a combomban is van három!
Troll vagy te, sőt aberrált troll, mert akkor élvez, ha sikerül mást felidegesíteni.
.
Itt mindnyájan jól bánunk veled, mert ismerjük a mondást:
"Semmi sem jellemzi jobban az embert, mint az, hogy miképpen viselkedik az ostobákkal."
[Henri-Frédéric Amiel]
Minket az jellemez, hogy elnézően bánunk veled!
Most pedig végső üdvözlet Grincs úr, ezután csak akkor írok neked, ha értelmeset psztolsz!
GORGIO12
Pisti271 @GORGIO12: Ukáz - parancs, utasítás. Orosz eredetű.koszonom a forditast...a felesegem amugy mindenkit kozuletek udvozol es csodalkozik azon hogy kepesek vagytok olvasni a leveleim...azt hite csak o az egyetlen a vilagon ki foglalkozik eme kuldetesel...montam neki nincs egyedul...ere aztmondta ez mar a fejlodesem jele..
Manno István
@dubitus: Ha valaki kap valamit azt illik megköszönni, vagy nem kell elfogadni! Ennyi!
szepwilly
@samuel: Manno !latom,te elsz "alkotmanyos jogoddal"!
coni
Az összes szakember előre megmondta, hogy nem szabad az ócsai telepet megépíteni, mert senkinek nem lesz jó, de legkevésbé a devizahiteleseknek.

Nem élénkíti a pangó ingatlanpiacot, féláron lehetne kapni Budapesten jobb minőségű lakásokat, és nem szakítanák ki a devizahiteleseket a megszokott környezetükből, nem kerülnének elérhetetlen távolságra munkahelytől, iskolától, rokonoktól, vásárlási lehetőségtől. Ebből a pénzből ki lehetett volna fizetni rengeteg devizahiteles hiteltartozását is.
jancsik68
Minek lakóparkot épiteni,amikor az ország tele van üres lakásokkal,házakkal? Azokat kellett volna az államnak megvenni,s a rászorulóknak kiutalni,ha igazán segiteni akart volna rajtuk.De ez az un keresztényi segitség egy baromi nagy hazugság!!!
Csizmás Kond
@jancsik68: Jankó, te még mindig itt tartasz ?...így sose lesz János belőled...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.