Dr. Surján László európai parlamenti képviselő azt olvasta valahol, hogy az éhségmenet résztvevői "megfáradtak, megéheztek........megérkeztek......néhányan várták őket...." Erre reagált a Facebookon.

"Nos azért voltak oly kevesen, mert elfogyott a szendvics, kicsi volt a szauna, "támogatóik" az úton nem támogatták őket, netán ők sem szeretik annyira az élenjáróikat..... így aztán maradt az "élcsapat".....

A gúny jogos, mert az Éhségmenet nem a bajban lévő éhezőkre, hanem a hataloméhes szocialista pártra hívta fel a figyelmet. Vannak dolgok, amelyeket nem volna szabad pártpolitikai célokra használni. Hogy senki ne éhezzen Magyarorzságon az közös, nemzeti ügy. Mások kínját enyhíteni kötelességünk, mások szenvedéséből magunknak politikai hasznok kovácsolni: bűn."

Dr. Surján László az facebookos blogján >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
@Mobil123: Ez vallja magát kereszténynek ? Mocskos orr-bán bérenc . Hataloméhség az van . A fideszrészéről . Azzal a felirattal pont az éhező embereket gyalázták meg . Kérdem én surmók urat, hogy lehet 1 ember ennyire gané alak ? Bár kétlem , hogy szabad-e embernek nevezni a férget !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Hirdessünk versenyt, hogy hol olvashatta a képviselő úr. A FB-ra nem tett ki forrást, és a Google se találja másutt, mint itt.
coyote3
Surján nyugodtan felvehetné a Görény nemesi előnevet...
nehogymá
ha az erösen kozmetikázott ksh is 1.5 milliora teszi a mélyszegénységben élök számát,akkor ez a mdf fidesz kdnp semmi elvü ember, hogy jön ahhoz ,hogy azon kivül hogy sajnálja ezeket azembereket még mást is szoljon.ha már segiteni nem tud vagy akar
A Tündik bündije
"Vannak dolgok, amelyeket nem volna szabad pártpolitikai célokra használni."
Ez esetben csörögj rá a vezéredre, és hord le a 2006-os balhé miatt. Paraszt.
kukac50
Ő a parlamenten kívül képtelen gondolkodni! Azt hiszi a parlamenten kívül is annyi pénzük van az embereknek,mint Nekik. gerinctelen csúszó mászó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok