Rendőrök szedtek le két fiatal fiút a 3-as metró egyik szerelvényéről a Ferenciek terénél. A fiatalok két kocsi között, az ütközőn utaztak; eljárás indult ellenük - értesült a HavariaPress.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
Mi a picsáért szedték le a két agyatlant ! Oda kellett volna kötözni őket . Ha mán hülyék legalább élvezzék :))
lbs
Mindig is akadnak degeneráltak.
Én - vagy két éve - a József körút-Baross utcai kereszteződésnél figyeltem meg egy hasonló szellemi félnadrágot, aki a hátsó orrburkolatának ütköző-szerű peremén furikázott.
Nem tudtam semmit tenni, mert a villamosszerelvény már legalább száz méternyire volt és a kereszteződésen túljutva gyorsult az Üllői út felé.

Ha a metrón az alagútban a hülye-gyerek beesik a két kocsi közé, akkor a vonat - alapon megdarálja.
Szerencsétlen esetben pedig hozzáérve a harmadik - áramvezető sínhez - még tartós zárlatot is okozhat, sőt ki is gyulladhat.
Kíváncsi lennék volt-e narkó, vagy pia ezekben az önjelölt vitézekben?
szöszmösz
Szomorú, hogy ilyen szinten állnak, vágyaikat így próbálják kielégíteni. Szomorúbb azonban az, hogy mások testi épségét is veszélyeztetik, fizikailag és lelkileg is.
szepwilly
na azert ne vaduljatok annyira en is tujaztam a 49-n a Bajcsyn a Marx terig!Oriasi volt különösen amikor futottunk a rendörök elöl!(regi szep idök)!
szepwilly
A datum bizony lemaradt ez 1956-57-ben volt!
csiga0771
Pécs - BP keleti, IC, kicsit huzatos, de... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.