Egy munkáltatója által korábban eladott kamion üzemanyagkártyáját dézsmálta meg a volt sofőr. Bő fél év alatt közel 33 millió forintért tankolt, majd az üzemanyagot ismerőseinek adta el olcsón.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Horizont: @Nakimaga: Tényleg érdekes történet, ezért a pénzért tényleg iparkodnia kellett a fószernak, mire lenyúlta,a cég könyvelése meg egy határ szar.
ila51
többen játszottak össze , írja is a végén
Dulcinea
Itt valami nem kerek..! A mai világban nem észre venni azt, hogy a számlát valaki folyamatosan csapolja!!! Számomra az is hihetetlen, hogy a vállalkozó csak félévente látott részletes számlát???
Proli
Én csak a démász dolgaiba látok bele, de ott a legkisebb gyanúnál kártyaletiltás!
Volt olyan, hogy illetéktelenül horvátorszégban akartak tankolni, amit persze a diszpécsernek (démász) jelez az OMV rendszere.
Nem nyertek!
kkalman
33 millión osztoztak, hányan is?
Ha így számolom, akkor így már nem is olyan nagy durranás a 33 millió. Juthatott mindenkinek, érdemei elismeréséül, alig pár millió a zsákmányból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.