Kétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés tavaszi ülésszakának második hetében. A képviselők hétfőn szavazhatnak a hamarosan létrejövő nemzeti dohányboltok termékkörének szélesítéséről, s egy ismeretlen magánvádas ügy miatt dönteniük kell a kormányfő mentelmi jogának felfüggesztéséről is. Kedden az alaptörvény negyedik módosításáról kezdődhet meg a vita.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Tudjátok, nekem meg van az Orbán kordonbontásaa Parlament elötti téren, és amikor a rendör figyelmeztette, hogy ezt nem szabad még öneki sem, többmillió nézö elött mondta az Orbán, hogy ..." lemondok a mentelmi jogomról, polgári elégedetlenségböl bontom a rendörségi kordont, "de nem volt annak a rendörnek a pucájában annyi vér, hogy azonnal megbilincselje, és biróság elé vonszolja !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GORGIO12
@hallgatag: a rendornek is van csaladja...a masik minden politikusnak van testore...nalunk otthon barki koztisztviselore kezet emel lehet az politikus vagy biro vagy ugyved...es van fegyvertartasi engedelye vagy testore...leloheti az iletot vagy a masik esetben meg vedheti az iletot fegyverel vagy a sajat testi epseget kockaztatva...ha ekozben a tamado el esik es elfelejt lelegezni az egyeni problema oldja meg...ez torveny...hogy magyarorszagon van e ilyen azt nem tudom dehogy majd minden politikusnak van testore es fegyvere azt tudom...es barmelyik testor azert kapja fizeteset...hogy a vedecenek haja szala se gorbuljon...megneznem azt az embert aki magyar politikusra kezet emel es egy bilincselesel meg usza...en sajt szememel latam mikkor gyurcsanyt kisertek kocsiahoz a testorok...comb fix 9mm pisztoly...oltony ing alat golyoalo meleny...uzi gepfegyver mindenkinel...loszer tarto ov ket taral... oten voltak...enyit erol...aki meg nem hiszi...anak ajalom a szabad fegyvertartasi engedelyt testoroknek magan nyomozoknak stb...torvenyt..
QQCSI
@hallgatag: Semmi nem utal arra, hogy felfüggesztenék, sőt!
hallgatag
@QQCSI: mármint a mentelmi jogát, ugye ???
QQCSI
@hallgatag: Bakker, ez Freud! Pedig tényleg nem vagyok az a típus, aki bárkinek is a halálát kívánná! Természetesen a mentelmi jogról beszélek.
hallgatag
A halál az mindig megváltás !!! Aki gonosszság miatt hal meg, annak is !!!
kukac50
386 mentelmi jogot kellene felfüggeszteni. Utána feleljenek teljes vagyonukkal az országnak okozott károkért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.