Elismerte Bándy Kata rendőrségi pszichológus megölését P. László a Pécsi Törvényszéken hétfőn kezdődött büntetőperben.

A vádlott azt vallotta: megölte a nőt, tagadta azonban, hogy a bűncselekmény úgy történt volna, ahogy az a vádiratban áll.

P. László beismerte  Bándy Kata megölését

Az aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolt férfi az ügyészség szerint tavaly július 8-án, hajnali két órakor pécsi, Dugonics utcai lakása előtt megszólította, majd egy játszótérre kényszerítette áldozatát. Ott közösült vele, és közben, hogy ellenállását megtörje, a táskája vállszíjával megfojtotta.

P. László beismerte  Bándy Kata megölését

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Őszintén remélem, minél előbb megdöglesz odabenn.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maja
Na most remélem hogy örök életedben ott fogsz rohadni a börtönben !Én ezt kívánom neked hogy éjjel nappal rém álmaid kísérjenek ne legyen soha béke a gyilkos szívedben !!!
Mobil123
@hajduferenc52: Ha így vesszük akkor igazad van!:-) De azt gondolom, hogy ha minden bizonyítva van, tehát megölte a lányt (és itt nem csak erre a gyilkosságra gondolok!!)
felesleges pénz kidobásnak gondolom az ilyen tárgyalásokat, és ráadásul húzzák, mint a rétestésztát. A végén még a gyiklos lesz a mártir.
csa-csa
Akkor és ott abban a pillanatban már lőném is fejbe!
Többször hogy tuti legyen!
ad acta!!!
világlátó
A tényleges életfogytiglan is csak akkor lehet meggyőző büntetés ennek az emberi mivoltából kivetkőzött , lelketlen gazembernek, ha a bent töltött mindennapjai nem úgy telnek mint ha egy szállodában élné azokat. A büntetés legyen büntetés, legyen vezeklés, élete végéig.Legalább azoknak, akik amíg tehették sem voltak normális, hasznos tagjai a társadalomnak, majd amikor elkövették a legnagyobb bűnt amit ember elkövethet. Ne legyen módjuk a bíróság előtt olcsó népszerüségre is szert tenni hitvány hazugságokkal, médiákat etetni vélt tettestársakra hivatkozással.
A rendőrség munkája is kérdéseket vet fel. Mások nyom maradéka is volt a tett színhelyén...?? Volt vagy nem volt?? Nem vagyunk arról meggyőzve hányan is voltak. A médiáknak is el kellene gondolkodniok sokszor bűnös , kegyeletsértő megnyilvánulásaik miatt. Most is, nyitva hagyták az ajtót, azt sugallva, hogy az áldozat talán nem is volt olyannyira áldozat. Ez mélységesen elítélendő. Mindegy, csak minél brutálisabb legyen a hír! A társadalom számára így elmarad a bűn valódi súlyának és az áldozat végtelen kiszolgáltatottságának, ártatlanságának, védtelenségének érzékeltetése. Hétköznapi, megszokott médiahírré csökken ez a szörnyűség. Ez nem helyes, ez ki kellene váltsa a társadalom jogos felháborodását. Nem váltja ki. Miért nem? mert a média megszokottá teszi ezt is, de sok más felháborító eseményt is.
GORGIO12
olcson van vilamos szek elado a vateran alitolag hazilag keszult de garantalt magyar minoseg...szakvelemeny utan szabadalmazasi kervenyt ker az ileto...es rendszeres hasznalatba veteli lehetoseg utan igyenes kiszalitas borton fegyintezetek reszere...lajkolom es tamogatom...bortonok eseten meg az adom egyszazalekat es adomanyt is fel ajanlok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.