Mennyit keres egy TEK-es kommandós? Hajdú szerint 60 ezerrel többet, mint egy zsaru, Pintér szerint félmilliót. A Terrorelhárítási Központ (TEK) töretlenül fejleszt és fejlődik, harmadik éve működik hibátlanul. Ennek ellenére a környező országokhoz csak most kezd felzárkózni. A vezetője Hajdu János szerint a spéci osztag tagjai nem keresnek sokkal többet, még ha a TEK éves költségvetése több mint 13 milliárd forint. Az összeg túlnyomó része, körülbelül 9 milliárd forint az itt dolgozó több mint ezer ember fizetésére megy el. A maradékból kétmilliárdot az üzemeltetési költségekre, körülbelül ugyanennyit pedig fejlesztésekre költenek. A jogszabályok értelmében, a kiemelt kockázatokra is tekintettel a Terrorelhárítási Központ állományában a legmagasabb bruttó bér 966 ezer 250, a legalacsonyabb 200 ezer, az átlagos bruttó bér pedig 450 ezer 900 forint havonta – olvasható a belügyminiszter levelében. A TEK-nél így már érthető, hogy miért is van háromszoros túljelentkezés. A közvélemény...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Elgondolkodtató, hogy ezt az elit alakulatot
egy érdi kupleráj lerohanására használták fel
holott messze nem ez lenne a feladatuk !
A két adat megint ellentmondásos valaki megint hazudik !
hallgatag
" - A terrorelhárítás nem magyar találmány. A környező országok például lényegesen előrébb tartanak ebben a műfajban, mint mi. Úgy látom, most kezdünk felzárkózni ezen a téren Romániához, Bulgáriához vagy épp Szerbiához. A németek körülbelül fényévnyire vannak tőlünk..."

Ha ugy nézzük, akkor kell is fejleszteni, hogy a románokat , bulgárokat " utólérjük"
Nakimaga
A Pintér által közölt adat felelhet meg a valóságnak,amiből következtethető,hogy ennyinek kellene lennie az országos alap fizetésnek,(ez netto 300000 Ft)ebből meg lehet élni,és a munka morál is ennek megfelelő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.