Tájékoztatási akciósorozatot indít a kabinet, hogy ismertesse a lakossággal az elmúlt két és fél évben elért eredményeket - közölte a kormányszóvivő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A többlépcsős akció első üteme ezen a héten veszi kezdetét és körülbelül egy hónapig tart majd. Ennek során a kormány minden háztartásba eljuttat egy tájékoztató füzetet, valamint óriásplakátokon, a médiában - televíziókban, rádiókban és a nyomtatott sajtóban -, valamint online felületeken is beszámol az eredményekről - mondta Giró-Szász András.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Bevezető szöveg:
Én, isten kegyelméből I. Felcsúti Seggpötty Viktor, aki birtokolja a turultojásból született jelzőt, mint örökös atamán, és a magyar-azeri Baltaügyi és rogántóni Minisztérium önmagamat megválasztott táltosa, a Grazi Rambo, nyilatkozom a zembereknek az emútnyócév utáni gazdasági fellendülésről, különös tekintettel szógyártópityu gyarapodására. Mi nem vagyunk sem oligarchia, sem nemzeti maffia, aki ezt kétségbe vonja, azt a TEK elviszi, aki mégis marad, annak a lakására beültetem egy hónapra witnermarcsit.
percsi
Engem ne tájékoztassanak! Nemek nem tudják megmagyarázni, hogy a sok munkanélküli, kilakoltatott, éhező család nem is létezik. Sajnos akiket tájékoztatni fognak, azok között sok embert megfognak győzni, hogy milyen kafán irányítják az országot, az adósságunk csökkent, munkahelyet teremtettek, nincs munkanélküliség, aki nem dolgozik az nem is akar, a gazdák földet kaptak, a vállalkozások kiadása csökkent stb. Ez a céljuk, hiszen nyakunkon a 2014 választás. Ezt a költekező stílust igazán abba hagyhatnák! Ezt a pénzt költhetnék az egészségügybe, ha netán kórházi ápolásra lesz szükségünk, legalább fájdalomcsillapítót kapjunk.
dr. prédikátor
@buboska: Kösz a kiigazitás! de egy Prédikátor is tévedhet.
..
percsi
Bocsi, "Nekem nem tudják megmagyarázni..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.