Rogán Antal célja, hogy médiafölényét kihasználva elterelje a figyelmet a rossz kormányzásról, a terjedő nyomorról, a gazdasági zsugorodásról, a sárgacsekk- és a telefonadóról - közölte az Együtt 2014 a Fidesz frakcióvezetőjének keddi sajtótájékoztatójára reagálva. Újfent nyomatékosították, hogy nem tervezik 48 százalékos személyijövedelemadó-kulcs bevezetését.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Rogánnak kiment a fejéből, hogy vannak országok ahol a gazdaságot a kormány nem tönkreteszi, hanem abból tartják el az államháztartást. Nem ötletszerű sarcokból.
Ha annyit foglalkozna a Fidesz a kormányzással, mint Bajnaival, lehet mennénk egy kicsit előre is.
buboska
@coni: Egy dilettáns,az dilettáns!!Előre soha,csak hátra képes menni!!De mondok mást : ha rogan "kiselvtárs" a szerverbetörő tudományát beinvesztálná a kormányzás tudományába akkor is csak helyben topogás lenne!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.