Matolcsy György szerint 2013 elején lezárul egy korszak a magyar gazdaságpolitikában. A nemzetgazdasági miniszter a Heti Válaszban megjelent szokásos heti írásában kifejtette: mára a kormány bizonyította gazdaságpolitikája helyességét, több országról ugyanis a közeljövőben fog kiderülni, hogy nem képes a 3 százalék alatti deficit tartására és az államadósság csökkentésére, miközben Magyarország feljebb lépett ebből az állandó pénzügyi fenyegetés alatt álló csoportból.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Akkor ezt ezt kajáljuk be ma ebédre?-mondja
egy tehetséges szellem, a gazdaságos minisztere orbánuszgyőzikének,de ne nekem,akinek üres a vásárlói kosaram.
A Tündik bündije
Már megint összekeverted a gyógyszereket fiam...
turul72
Nézzük csak sorban:
- "1924 és 1927 ... között" - ezek szerint a Kormányzó alatt is történt valami jó ebben az országban.
- "megszorító politika nélkül" - gondolom ezt nem kell nagyon kifejteni
- "az államadósság csökkentését" - mint azt tudjuk, tavaj év végén minden idők második legmagasabbGDP-arányos adósságot sikerült felmutatni. A legmagasabb 2011-ben volt. És ki volt akkor is a gazdasági miniszter? Nem jut eszembe...
- "a foglalkoztatás bővülését" - propeller.hu/itthon/2635110-nyolc-honapja-nem-dolgoztak-ilyen#v754831 - ez mindent elmond
- "miközben megőrzi a folyó fizetési mérleg többletét" - ez kivételesen igaz. Viszont ez azért van, mert több árút viszki, mint behozunk. És miért nem hosunk be? Mert folyamatosan csökken a fogysztás. És miért csökken a fogyasztás? Mert az egykulcsos adó nem hozta a várt eredményt.
- "és lép a népesedési fordulat felé" - Mióta Magyarországon mérik a születés-számot, 2011-ben született a legkevesebb gyermek. Pedig már a kormányváltás után 6 hónappal megmondta Kuszaszem, hogy érezhetően nőtt a gyermekszületés. A tavaji évben valóban volt növekedés, de az is csak a minden idők legkevesebb második helyére elegendő.
- "a magyar megoldások segíthetik az uniót, hogy újból dinamizálja az európai tehetséget és vállalkozó szellemet" - Ezt akár igaznak is vehetjök, hisz kb. félmillió honfitársunk hagyta már el az országot (Mikor is folt utoljára ilyen kivándorlási hullám? Csak nem egy másik forradalom környékén?), közöttük rengeteg diplomás, képzett szakember. Így a tudásukkal valóban az unió dinamizálásához járulnak hozzá.És sajnos nem a mienkhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.