A magyar külpolitikának fontos eleme a nyitás az arab világ felé, amelyben az üzletileg nyitott Libanont kulcsországnak tekinti Magyarország - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Bejrútban, miután hivatalos látogatása alkalmával megbeszélést folytatott Nadzsíb Mikáti libanoni kormányfővel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"a magyar kabinet száz állami ösztöndíjat ajánlott fel libanoni diákoknak."-ami a Magyar diákoknak járna különben!:)
Dr.luigilongo60
Arabok, oroszok,kínaiak,azeriek stb.

Csupa-csupa kultúrált, demokratikus berendezkedésű nemzet.:-)))
mekkelek
Semmi baj Libanonnal, de azért nem az az ország ahonnan a befektetők özönlenek és ahova a magyar termékeknek nagy mennyiségben bejuthatnak. Arra meg külön kíváncsi leszek ha izrael esetleg megint megtámadja őket Orbán melyik oldalon fog állni. Bár gerinc nélkül könnyen hajlik arra amerre éppen a szél fújja.
abacs62
Ahová "nyitott" ez a "pávatáncos", az a kormány megbukott! (Egyiptom,Líbia, stb) Csakhát a "zarabok" is olyan hülyék, mint mi vagyunk, becsukott szemmel várják a csodát. Szegény Libanon,,,
Mobil123
@abacs62: Basszus, akkor a kínai hitelnek is annyi ??:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.