Kizárná a közfoglalkoztatásból a kormány azokat, akik nem járatják rendszeresen iskolába gyermeküket, vagy nem tartják rendben a lakókötrnyezetüket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Sintérke! Ha azt akarod, hogy még több rablás, gyilkosság legyen akkor tedd meg!
Néha nem ártana ám gondolkozni egy picikét.
@Atesz30: abban nincs hiba, küldje a gyereket iskolába és tartson rendet a portáján. De ha az a büdös kölök csavarog ( nem mindig a szülő hibája) akkor dögöljön éhen a család?
Pedig lehet, hogy esetleg van még két gyerek aki viszont jár iskolába...na akkor mi van?
Egyébként szégyellje magát aki még a "közmunkát" is elvenné a nyomorultaktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
@eva1950: Még ha dolgoznának napi nyolc órát kedves Éva! A munkahelyükre sokan (a Parlamentbe) csak aludni járnak, ha bejárnak. Egy munkás ember ha nem megy dolgozni kírúgják, hogy a lába sem éri a földet. Ezzel szemben, még jól meg is fizetik nekik a semmit. Mert ugye "minden ember egyenlő, de egyesek egyenlőbbek". (idézet Orvel Állatfarmjából) A miniszter jelentése : szolga, segéd. Szolgálniuk kéne a népüket, ehelyett...? Munkahelyek kellenének nem közmunka, ha már kötelezővé tették 3 éves kortól, óvodák, és bölcsödék is kellenének. Amit most tesznek az olyan mint halottnak a mesterséges légzés. Ipar, mezőgazdaság nincs, vannak a külföldi érdekeltségü gyárak, üzemek amiket nagy hangon szidnak. Pedig ha nem lennének már éhen halt volna a fél ország. Betegnek, munkába belerokkantnak lenni manapság szégyen és gyalázat. Azt hiszem nagyon nagy a baj ebben az országban.
radios45
@adsl70: mostanában hallom az újra felvett közmunkásoktól, hogy csak 4-5hét múlva kapnak fizetést, és a szerződésben is ez áll benne.
Március elejétől 160embert foglalkoztatnak,itt nálunk Gyomán, belvízelvezetés
ároktisztítás programban, az ökinél.
Azt nézzük ez nehéz fizikai munka, földmunka én csináltam évekig, kényszerből,
ennyi pénzért nagyon megalázó.
A Sintér et.nak meg Orbáncnak kellene ezt végeznie, és megélni ebből a kicsi fizetésből.
radios45
@bagira: na ja , tegnap bekapcsoltam a tv.t többször is a parlamenti közvetítésre, üres padsorokat mmutatott a kamera, az egyes felszólaló politikusok mögött, +mellett is.
Rőhej havi 750ez.ft br.ért, be sem járnak a munkahelyükre, mi meg fizetjük nekik a temérdek lovát, juttatásokat, a semmiért.
A nyakunka ült ez a tetves kormány, 2018-ig nem szabadulunk'meg tölük, az biztos.
Sok család fog addig tönkremenni, éhenhalni, tragédiák öngyilkosságok, gyilkosságok, rablások, heti szinten,
Ez árad a tv.ből az újságokból is.
P-Márta
Majd még több lesz a maximálisan ellehetetlenített család orbánék jóvoltából ! - előbb nem utóbb még nagyobb számú öngyilkossággal dicsekedhet majd e kormány !
Mi szégyenletesnek tartjuk az ilyen, a családokat terrorizáló intézkedéseket, segítség nyújtás helyett !
A problémák így nem oldódnak meg, főleg a ház körüli rendet nézve...
Van nekünk telekszomszédunk, "intelligens" emberek, a házuk tája pedig tele van összehordott jó lesz majd valamire ! Akinek az ablaka oda néz, inkább ki sem bámul mert iszonyat látni az összegyüjtött lomot !
feri57
Pintér elvenné a közmunkát is a lógós gyerekek szüleitől

Elvenni, rabolni könnyebb? Pintér úr? Inkább adjál munkát, munkát és munkát az embereknek, de ne közmunkát rabszolgának tartani a szerencsétlenül járt embereket.
P-Márta
Pintér? - talán valamikor "maffiózónak" számított, nem tudom pontosan...
Miért is lenne érzékeny a lesüllyedt vagy afelé tendáló emberek irányában??? -
lényeg az, hogy neki is milliós havi fizetése, emellé JOGOSULT ő is a nyugdíjára is és a vállalkozásai is szép summát hozhatnak nekik a konyhájukra...

Na, ilyenektől kellene elvonni, hogy az elszegényedetteknek is jusson ! - külföldön már önkéntesen adnak a gazdagok, itthon meg ilyen "Marci" féle képviselők vesznek 40 millióért házat ! - miből! - tényleg igaz, az indoka? - na, nem igen hisszük!
Félre fidesz az álságos szélhámosságokkal és a 301 Ft-os euróval Matolcsy módra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.