Az államcsődöt ugyan sikerült elkerülni, de azzal sem változik semmi, hogy Varga Mihály lett a nemzetgazdasági miniszter - jelentette ki Burány Sándor országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Ugyanazok járnak körbe rotációban. Eddig se értettek sokan a betöltött pozíciójukhoz, hiszen párt alapon kapták, most meg már azt se tudják lassan, melyik minisztériumban is kezdődik a munkanapjuk. Szakértői kormány kéne. Nem mondom, hogy politika mentes, mert olyan aligha létezik, de nem lenne ártalmas, ha legalább értené az illető amit csinál, nem dilettánsok irányítanák az országot.
loboncos
@bagira:van olyan kormány hogy szakértő?
bagira
@loboncos: Nem tudom. Elméletben talán. Sajnos.
loboncos
@bagira: elméletük ezeknek is van...SAJNOS
bagira
@loboncos: Van egy kirakat-elméletük, és van egy homlokegyenest másféle gyakorlatuk. Mi meg szívunk mint a torkosborz.
kukac50
Vargát egy kicsit komolyabbnak gondolom mint Matolcsyt,ha Ő is Orbán fordított gondolkodását követi, akkor a választásokig már nem sok jóra számíthatunk.
Csak valahogy túl élni, ezt a 4 évet, amit Orbán Viktor nevéhez köthetünk.
Lesz itt még az elmúlt 4 év emlegetve anyástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.