Alaposan meggondolták a kormánypártok az alaptörvény tervezett módosítását, amellyel gyakorlatilag az Alkotmánybíróság kéréseit hajtják végre - ezt közölte sajtótájékoztatóján Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője az alaptörvény módosítása ellen szombat délutánra meghirdetett tüntetésről azt mondta: a megmozdulást "ugyanaz a Bajnai-gárda szervezi", amelyik csütörtökön már "bemutatkozott" a Fidesz székházánál.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ragyás tonyó is elkapta a kergemarha kór kóser alajos elvtárstól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát lehet hogy a tonyó kicsicserkész is a komszomol ifjúgárda tagja volt és most előtörtek belőle a régi emlékek.
szepwilly
@A Tündik bündije: mocskos karieristak!
Dr.luigilongo60
@szepwilly: Rákosi embereinek a többsége is tudta ,hogy hazudik, csak hát az érvényesülés kényszere mindig felülírta az erkölcsi aggályokat.
szepwilly
@Dr.luigilongo60: Tudta az egesz orszag csak a segnyalok hittek vakon benne!
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: 13:42 . Nem az a legelszomorítóbb, hogy "tudják" nem igaz amit mondanak ., hanem , hogy el is hiszik amit mondanak . Na ez a nagy baj trottyeszéknél . Már annyira belegabajodtak a hazugságaikba, hogy lehetetlen számukra szétválasztani az igazságtól .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.