Az Alkotmány utcában tiltakoznak az alaptörvény negyedik módosítása ellen. Nekem kell elkezdeni erkölcsöt tanulni az iskolában, miközben álszentséget és hazugságot látok a közéletben? - kérdezte Aradi Fanni középiskolás aktivista, az alaptörvény negyedik módosítása ellen rendezett tüntetés egyik szónoka. Tamás Gáspár Miklós szerint a magyar nép győzött.

Forrás: index.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Aradi Fanny (KIHA) nagyon helyesen kimondta a lényeget:Hoffmannék őt akarják erkölcstanra járatni, mikor a kormány röghöz kötés kérdésében alattomosan átverte őket. 17 éves.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Csizmás Kond: nem írtam, mert nem gondoltam. De ha végig gondolod az életedet, a csajozásaidat ( mert meggyőztek, hgy fiú vagy), mindjárt előjönnek a tévedések. Meg vannak dolgok, amik nem azonnal jönnek elő, és a teljes tudatban már másként ítéled meg a dolgokat. És ezek nem azt jelentik, hogy valaki nem igaz ember, csak legfeljebb belátha a hibáját. Mert ugye, ilyen is van. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: Na de kisróka ez politika nem szerelem...az akkor volt, akkor tényleg volt olyan, hogy percenként mást éreztél de az csak a lila köd felszálltáig tartott...:)))
vukkocska
De véleményváltoztatás volt, Te erről írtál. Nem volt különbség téve ember és ember cselekedete, véleménye között. Lila köd azért ismert a politikában. Nézd meg, hány MSZMP-S, kisz-es ül a Fidesz padsoraiban. Az én véleményem tényleg nem változott, lehetek akár fafejű is, vállalom. :)
igrice
Nagyon szégyenlem magamat. Magyarországnak eddig Rákosi Mátyás kézjegyével ellátott alkotmánya volt. Éljen Rákosi? Az alkotmány is olyan mint egy virágoskert. Állandóan gondozni kell. Ki kell gyomlálni a gazt, metszeni kell a felesleges hajtásokat. Vagyis állandóan gondozni kell. Van olyan is, ami tegnap jónak tűnt, mára nem jó. Javítani kell. Nincsen ebben semmi gond. Buta ifjúság. Kimentek tüntetni hogy öregapátok 62 éves kora után is dolgozzon. Miközben nektek nem jut a munkahelyekből. Elveszik tőletek a munkát. Emberek. Méhész vagyok. Ha a kaptárba megöregszik a királynő, leszúrják a katona méhek mert különben ellustul a méhek társadalma. Fiatal királynőt keresnek. Ha elszaporodnak a herék, akkor megritkítsák őket mert sokat esznek. Oda a méztermésnek. Szóval, fiatalok kellenek a hatékony munkához. Az öregek meg menjenek a jó megérdemelt pihenőre. Ezt hívják egészséges generációváltásnak. Egy társadalom egészséges lüktetése a fiatalok kezében van. Az öregek szart sem érnek. Meglássátok, ott dolgoznak a vénségek ahol nem kell dolgozni. Magam ellen szólok, több éves nyugdíjas vagyok. De én megtalálom a helyemet kis vállalkozóként. Aki még érez magában lehetőségeket az menjen a magánszférába. Ne az állam nyakába csimpaszkodjon.
SLAakku
@coni: Én a likvid demokráciát tartom alkalmasnak arra, hogy az állampolgárok beleszólhassanak mindabba amibe ma egyáltalán nem szólhatnak bele.
igrice
@SLAakku: Az átkosban hallgattunk mint a szar a fűbe. 99,97%-os egyetértő szavazás volt. Most meg médiaszabadság? Tessék nekem megmondani, mit nem mondhat el, mit nem írhat le? Mindent. Sokkal de sokkal többet megmondhat, sokkal de sokkal többet leírhat. Olyanokat amik a pimaszság határát is bőven lerombolják. Meghurcolnak, politikusokat, színészeket, közéleti személyeket. Belenéznek a fenekükbe is. Aztán közzéteszik a magán-szvéra fotóit. Büntetlenül. Névtelenül. Belerúgnak abba aki nem tetszik nekik, közben üvöltve követelik a média szabadságát. Az a hülye nyugat meg megeszi. Bár nem tudja miről van szó, ki sem elemezték. Frázisokat eregetnek, de nem tudják megmondani mi fáj. Ha ez a demokrácia, akkor én kenyeret kérek inkább. Én már ott tartok hogy a nyugat kezd elhülyülni. Válság van és remek figyelemelterelés. Meg karrier építés. Az EU-ban. Ez a sláger fúlni kell mint a majmoknak. Nem szeretem ha bántják Hazámat. Sem balról, sem jobbról. (jelige: semleges)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.