Elmegyógyintézetbe került az a férfi, aki a közelmúltban már életveszélyesen is megfenyegette Zimány Linda modellt – de másokat is.

Letartóztatta a rendőrség Zimány Linda zaklatóját: mint kiderült, a 43 esztendős férfi nemcsak a modellt fenyegette meg életveszélyesen, e-mailt küldött több magyar rendvédelmi szervnek is, azzal fenyegetőzve, hogy megöl embereket, amennyiben a családját nem telepítik külföldre – tudatta a 24.hu.

Csonttöréssel, hullazsákkal is fenyegették az ismert jogászt, az egykori szépségkirálynőt – Diliházba került az agresszor

Elkapták Zimány Linda zaklatóját – Fotó: Facebook.com/lindazimany

A fenyegetőzőt Németországban kapták el. A bíróság a bűncselekménnyel gyanúsított férfi 1 hónapos letartóztatását rendelte el, mert fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye.

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, a végzés végleges – írta a 24.hu.

Zimány Linda megkönnyebbült a hír hallatán. Rendkívül ijesztőnek tartotta a férfi viselkedését.

Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit

– mondta a modell a 24.hu-nak.

Korábban Zimány Linda azt is elárulta, hogy a férfi azzal fenyegette: eltöri a csontjait, mindezt videóra veszi és aztán hullazsákba teszi őt – írta meg a 24.hu.

A csinos modell egyébként korábban már kemény lépéseket is tett az internetes zaklatók ellen, bevetve jogi végzettségét és kollégái tapasztalatait. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Pont erre a műpicsára vetődött?
Pusztai
Akinek ilyen feltöltött, utólagosan faragott szája van az nem csinos, hanem hányinger keltő.
colibri
Ismert jogász? (nem így gondolom) Egykori szépségkirálynő... mára egy elfuserált bűnronda nő lett. Képzeljen magáról bármit is...
szaboria1
Ide vezet amikor sokat posztolnak magukról.
rücsü41
Úgy látom, figyelve a korábbi szépségkirálynők sorsát, hogy az igen sanyarú.Nem nagyon akarom őket sajnálni, ,mert aki a magánéletét feladja, az számoljon azzal is hogy még "rosszlánynak" is tekinthetik az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.