Kis robogóján, nagy bukósisakban megjelent a Lendvay utcában Kósa Lajos, hogy ismertesse a Fidesz tetszetős és nem kevésbé kiérlelt álláspontját, melyet a csütörtöki székházfoglalással kapcsolatban alakítottak ki. A sajtótájékoztatóhoz persze levette a bukósisakot és a tőle megszokott együgyű magabiztossággal adta elő a Fidesz helyzetértékelését, mely valljuk be, kerek kis történet, és adott esetben még arra is alkalmas, hogy a gondolkodásra rest elméket meggyőzze. Eszerint vannak a jobboldali szélsőségesek, a sokak által méltán rettegett gárdisták, és vannak a balliberál gárdisták, akiknek randalírozását a kormány ugyanúgy nem fogja eltűrni, mint a hasonszőrű szélsőjobbosokét. Én már itt elakadtam, hiszen a Magyar Gárda tagjai a nyilas uniformis költői újragondolásával is kifejezték történelmi szimpátiájukat, a csütörtöki székházfoglalók esetében viszont hiába keresi az ember a Lenin-fiúk, vagy az ÁVH külsőségeit.

Forrás: minimumplusz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kósa jobban el tudom képzelni a kopasz fradisok mint a kultúrált diákok között.

Debrecenbenből látta, hogy a diákok leveleztek Bajnaival. Értékes bizonyítékai vannak, ezt max. Szájernénél vetheti be. Főleg az a srác nézett ki elszánt gárdistának akit a sósavas öreg pofozgatott, miközben a srác döbbenten nézte mit akar tőle ez az őrült.
darwin
@coni: Csinálhat bárki bármit,az a szerencsétlen srác soha nem lesz Fidesz -fan. Biztos,hogy sok mindenre számított,várhatta a rendőröket is.De arra,hogy 80 éves feldühödött őrültek fogják megtámadni ,arra biztos nem.
kengyefuto
@coni: Na,mit is akarhatott? Mi lehet a jelzője egy gyermeket molesztáló vén pedosavas fosostrottynak??
kengyefuto
@darwin: Pedig a fideszbandától ez is kitellik!!
darwin
@kengyefuto: Nem vagyok biztos benne,hogy a Fidesz küldte volna oda ezeket.Láttad az eltökélt őrületet az öreg arcán?El is hitte azt amit mond.Ezek maguktól hülyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.