Légy a hazád gazdája - ez a hitvallása az újjáalakult kisgazdapártnak. A hivatalos verzió szerint az idén 105 éves történelmi párt tízévnyi szünet után újra teljes létszámban indul a 2014-es választásokon. Gondolatébresztő nagygyűlést tartott a Független Kisgazdapárt, de mint írják "valódi zászlóbontás lett belőle". A szónokok sorát Csath Magdolna, neves Bilderberg csoport-kutató és Boros Imre egykori D209 nyitotta. A legnagyobb várakozás azonban a volt tévés, jelenleg kisgazdaelnök, Hegedűs Péter fölszólalását előzte meg. Az FKGP vezetője gondolatait a "Légy a hazád gazdája! " szlogen köré fűzte. Véleménye szerint ugyanis, a rendszerváltás az emberek döntő többsége szerint egyáltalán nem valósult meg, a kormányok mindent eladtak, ami "mozdítható" volt. Csupán hatalomtechnikai váltások játszódtak le, és egyetlen védendő "eszköze" maradt a magyarságnak: a föld. Hegedűs azt is elárulta, hogy kikre tekint példaként, és ez a Nyugatot majmoló ellenzék, illetve a keleti szelet vitorlájába...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
@lópicigáspár: Ja!! Meg leányfalui piknik,Mariska káposztával,hatputtonyos "nemtaggyűléseken termesztett" tokajival!! Oszt jöhet a desszert: az összebratyimutyí Torgyán józsibá és orban viki módra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.