Pár percet szánt Orbán Viktor miniszerelnök a Fidesz-KDNP frakció-szövetség ülésén arra, hogy tájékoztassa a kormánypárti képviselőket a ma délutáni zárószavazásról, és az előzményekről, például a Barroso bizottsági elnökkel folytatott telefonbeszélgetésről, levelezésről - tudtuk meg. A frakcióülésen résztvevők munkatársunknak úgy összegezték a miniszterelnök szavait, hogy "megy minden a maga útján", "minden a normális rend szerint történik" - mintha nem is lett volna a múlt héten koncentrált "felhívás" az európai uniós intézmények részéről a negyedik alkotmánymódosítás zárószavazásának az elhalasztására. A miniszterelnöknek nem kellett indokolnia a képviselőcsoport előtt, hogy miért lesz meg ma a zárószavazás, sem azt, hogy miért nem lesz semmilyen változtatás a múlt héten már megszavazott változathoz képest, hiszen a Fidesz és a KDNP maradéktalanul azt az álláspontot képviseli, hogy a határokon kívülről nem diktálhatnak az alkotmánymódosítást illetően, hiszen az a nemzeti...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
"Bütyke" lehet magára az Országromboló,
Dr. Felipe
Az igaz hogy kívülről nem diktálhatnak egy kormánynak sem de ha úgy látják hogy a jogalkotás nincs harmonizációban az Európai joggal akkor az EU s pénzek kifizetését leállíthatják és megvonhatják az ország szavazati jogát ugyanis a félázsiai diktátorok nem tarthatják a markukat az EU s pénzekért.
vukkocska
Jaj, már megint nemzeti. Egy életre kitörlöm a szótáramból ezt a szót, ha ezek eltüntek.
turul72
"megy minden a maga útján" - azaz Viktor kiadta a parancsot, a sok Bólogató János meg teszi a dolgát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.